Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 29 octombrie 2014

Joaca e distractiva, chiar si iarna!

Sa fii parinte este cu siguranta momentul cand simti ca te nasti a doua oara. Dintr-odata zambetul incepe sa fie mereu pe buzele tale, indiferent cate ore de somn ai reusit sa acumulezi intr-o noapte. Totul e plin de culoare, totul se invarte in jurul puiului de om de langa tine. In primele luni de viata vei remarca fiecare schimbare a sa: de la plansul cu lacrimi, la cum isi misca capul singur, la primul suras, la primul pas.
 Nu te-ai fi gandit vreodata ca te vei bucura pentru atat de multe detalii! Pe masura ce creste, puiutul tau va fi tot mai activ, iar tu va trebui sa fii tot mai inventiv: sa faci totul pentru ca micutul tau sa se distreze, sa invete, sa fie mereu ocupat.
Vara este anotimpul cand poti sa ii creezi tot felul de activitati in aer liber. Cand vine insa frigul, activitatile de entertaiment se rezuma la spatiul din casa, asa ca trebuie sa ai la indemana cat mai multe jocuri, mijloace de transport, lumini, mingi: un adevarat taram al copilariei. 
Micuta mea nu are decat 1 an si 2 luni, asa ca taramul nostru de joaca "indoor" o include si pe Mimi Plimbareata. Cine este? Animalutul care facem "ham-ham", care e perfect pentru joaca micului prichindel, indiferent ca afara ploua sau ninge. Distractia plimbarii animalului de companie se poate realiza chiar pe covorul din living, fara sa te gandesti ca te vei trezi cu diferite surprize neplacute, chiar urat mirositoare. :)
Nu doar copilul tau va fi incantat de micul animalut, ci si tu. Mimi plimbareata imi va anima pitica si o va obosi, mai ales  acum, cand  suntem la varsta la care experimentam cu mare curaj, mersul de una singura.
Cine este Mimi plimbareata? Pai, sa-ti fac cunostiinta. :)



Daca o vrei si tu pe Mimi, o gasesti pe http://www.noriel.ro/mimi-catelusa-plimbareata-upgrade.html.
Este prietenoasa cu toata lumea, nu musca si o vei indragi de la prima atingere de...buton!
Atunci cand pitica mea se plictiseste de plimbatul lui Mimi prin casa, am la indemana ceva care-i trezeste interesul pentru joaca in casa. Este vorba de masinuta ei de interior, una care nu polueaza, nu are nevoie de revizii, RCA, rovigneta si care stie mereu sa fie si...cocheta. Aceasta este!

Masinuta ii este cu atat mai draga fetitei mele, cu cat o vede pe Minnie mereu zambitoare pe vehicul, pentru ca da, micuta "soricica" este preferata! O poti achizitiona si tu pentru pitica ta de pe http://www.noriel.ro/minnie-masinuta-pentru-copii-kiddieland.html. O vei gasi acum si la un pret promotional! Masinuta cocheta dispune si de diferite butoane care animeaza si mai mult joaca copiilor.
Micul mijloc de transport stimuleaza mersul copiilor in acelasi timp, si ii determina sa-si creeze indepedenta:   vor constata ca pot sa se deplaseze singuri spre jucariile sau locurile dorite din casa, fara sa mai aiba nevoie de ajutor!
Cu asemenea ajutoare, iarna poate sa vina, pentru ca joaca e la fel de distractiva chiar si in casa!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu