Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 20 iulie 2015

Vara e anotimul inspiratiei mele!

A venit vara, mult asteptata de mine. E anotimpul cand am atata inspiratie incat as putea sa o conserv pentru la iarna. Daca as gasi modalitatea de a face acest lucru, nu as mai sta pe ganduri. Intre timp stau sub aerul conditionat de la job. Ador vara, dar parca caldura imi slabeste inspiratie si imi determina degetele sa se miste pe "slow motion" atunci cand intalneste suprafata tastelor laptopului. Mi-ar placea cu siguranta vara sa scriu de undeva de pe nisipul fierbinte, stand la umbra unui palmier, privind pierduta catre un orizont pe care sa nu-l cuprind. Pot scrie cu gandul la aceasta dorinta, cert este ca tastez vara din aceleasi locuri ca si in alte anotimpuri, doar ca simt briza aerului conditionat. De ce? Pentru ca jobul de mamica nu te lasa sa faci chiar ce vrei tu. :) Acest aspect nu este un lucru deloc rau. E chiar placut sa incerci sa  furi "timp din timpul tau" de somn, atunci cand linistea acopera intreaga casa. E minunat sa ma asez cu laptopul in camera, sa pornesc aerul conditionat, sa verific mercurul din termometru de afara si sa ma bucur ca inspiratia mea depaseste pragul gradelor celsius pozitive, multe stranse chiar si la umbra. Si totusi, vara e anotimpul inspiratiei mele. E momentul cand tonusul meu este pozitiv si urca pana la 100%. E exact perioada cand gasesc cele mai potrivite cuvinte pentru toate gandurile mele. 
Si ce poate fi mai placut decat sa scrii sub aerul conditionat, cu soarele batand la fereastra ta si cu muzica ce iti alina auzul, data la un volum ce abia sursurul de apa ar putea sa-l intreaca? E exact imaginea mea de vara, cea de mamica aflata in cautarea inspiratiei in cele mai toride zile de vara.
Locurile care imi aduc inspiratia maxima, ar fi sigur plaja aurie. Undeva departe de agitatia cotidiana, unde doar briza marii,pasii vantului cald si valurile sa-mi tina companie. 
Toate aceste locuri fac ca neuronii mei sa danseze de bucurie si sa creeze tot felul de legaturi simpatice intre idei. :)
" I need vitamin Sea" este ceea ce am nevoie in zilele de vara. :) Pana atunci, pare ca gasesc inspiratia perfecta stand comoda pe covor, bucurandu-ma de aerul conditionat si ascultand in surdina muzica inspiratiei proprii. :)

2 comentarii:

  1. Frumoasă este "meseria" de mămică, frumosă este vara, plăcut e şi modul în care inspiraţia este la cote maxime. Dar atenţie la aerul condiţionat! Spor şi inspiraţie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,e minunata "meseria" de mamica. Multumesc! Il folosesc cu moderatie. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere