Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 27 ianuarie 2016

De ce recomand floraria online FlorideLux.ro

Sa daruiesti chiar si la intamplare poate fi o mare bucurie pentru destinatar. Sa daruiesti cuiva drag mai ales atunci cand nu se asteapta, asta inseamna sa suprinzi. 
Si trebuie sa recunoastem, noua, femeilor ne placem sa fim suprinse. Din pacate, sunt multe momente cand primim o floare doar atunci cand e o ocazie speciala: ziua noastra de nastere, ziua femeii, a mamei, inceperea anului scolar, o aniversare. 
Cum ar fi sa primim o floare...luni, de exemplu? Poate ca am uita ca weekendul s-a incheiat si ca inca ne e dor de el. 
Mi-ar placea sa primesc o floare chiar atunci cand ma astept mai putin sau atunci cand poate sunt gandita, suparata sau obosita. Sigur as reusi sa trec mai usor peste momentele neplacute din viata mea.
Sa suprinzi o femeie nu e deloc greu si nici costisitor. Trebuie sa stii care e momentul cheie cand trebuie sa fii inovativ. Poate ca azi e momentul sa-i spui unei femei cat de mult o apreciezi, cat de mult iti lipseste sau cat de mult inseamna pentru tine.
De ce? Pentru ca iubirea se simte si se traieste fara motiv si fara date. Iubirea trebuie exeprimata in cele mai sincere momente din viata. Atunci cand simti ca-ti vine sa lasi cuvintele sa explodeze din adancul inimii, ia o foaie si ataseaza-o de o floare. Si nu, nu trebuie sa astepti ora "h" ca sa trimiti supriza catre cea pentru care iubirea e neconditionata.
O poti suprinde acolo unde e ea: de ce nu,chiar in statia de autobuz sau chiar in fata blocului. Ii poti lasa pe pragul casei o floare si un mesaj din suflet. Sigur nu se va astepta la asa ceva. 
Stii ceva? Nu trebuie sa faci tu livrarea buchetului de flori sau a florii. Exista florarie online care se ocupa de acest aspect. Iti va livra mesagerul dragostei, adica floarea sau buchetul de flori, unde vei dori. Floridelux.ro se numeste floraria care te va ajuta sa-ti indeplinesti iubirea! Pe https://www.floridelux.ro/ gasesti toate florile, culori si aranjamentele care te vor inspira. 

Hai sa-ti dau o idee cu adevarat minunata!





Daca crezi ca bugetul e prea mare, poti sa optezi pentru o alta inima din trandafiri de alte dimensiuni. Stiu, cu cat e mai mare buchetul cu atat efectul de "wow" va fi mai intens. Poti alege o alta inima confectionata din flori, la un pret mai mic.

Recunosc, mie mi-ar placea sa primesc o astfel de cutie cu zambete.

As zambi sigur. :)
Stii ceva? Poate ca pana la urma cu o floare nu se face primavara, insa o floare sigur aduce bucurie si zambete pe chipul si in inima fiecarei femei.

Un comentariu: