Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

duminică, 15 mai 2016

Fii unic: personalizeaza!

In oricare zi as alcatui un clasament, in fiecare zi aceeasi persoana ocupa prima pozitie. E chiar fiica mea. Ea e cea mai speciala persoana din viata mea. De ce tocmai ea? Ea stie totul despre mine. Ea e cea ma iubeste indiferent de starea mea, indiferent de raspunsurile mele, indiferent de ora, zi. Nu doar ca ma iubeste, insa o face neconditionat.
Nu stiu daca are vreo legatura cu faptul ca e fata sau nu, desi am vazut multi baieti care adora aceleasi jocuri feminine, insa pitica mea adora bijuteriile. Are chiar momente din zi cand se transforma intr-un mic bijutier sau mai bine, intr-un model pentru bijutier. Atunci probeaza toate bijuteriile mele. Si nu, nu mi-a fost teama sa i le ofer, chiar daca nu are decat 2 ani si 8 luni. :)
Daca i le-as fi interzis probabil ca tentatia era mai mare si sigur colectia mea era rapid incompleta. Stii cum e? Cu ce ti se interzice, cu acel obiect ai vrea sa te joci. Decat sa interzici, mai bine inveti cum sa pot folosi anumite obiecte interzise. 
Si pentru ca ii plac bijuteriile, o bratara personalizata cu litera ei" N" ar face-o cu siguranta extrem de fericita. Adora sa poarte bijuterii. La varsta ei insa in afara de cercei si o bratara, din cand in cand, nu am considerat ar fi necesar sau de bun gust pentru varsta ei. 
Ce bijuterie am ales pentru incheietura mainii ei? Ceva care sa o caracterizeze! Asta!

http://www.lovebird.ro/bijuterii-personalizate/bratara-banut-litera-aur.html
E o bratara finuta si micuta, potrivita pentru personalitatea si varsta ei.  Recunosc, e si pentru gustul meu. O bijuterie finuta, care pentru mine denota bun gust si care nu iasa in evidenta, decat prin simplitatea ei. Mie imi plac bijuteriile de dimensiuni mici.
Ce poate fi mai frumos decat sa surprinzi pe cineva oferindu-i ceva care sa-l caraterizeze? Si ce poate fi mai potrivit decat o bijuterie personalizata. Pe http://www.lovebird.ro/bijuterii-personalizate.html si  http://www.lovebird.ro/bijuterii-bratari.html gasesti cu siguranta modelul care sa se potriveasca pentru destinatarul cadoului tau!

2 comentarii:

  1. din păcate puțini sunt cei care apreciază lucrurile personalizate... poate că avem prea puțină personalitate... ca nație zic...

    RăspundețiȘtergere