Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri"
Nu se plateste taxa, nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 3 martie 2017

"Supita" si "pistol cu apa"...la gradinita!

De regula, de 2 ori pe saptamana o duc eu la gradinita pe Nico. Saptamana aceasta s-a intamplat sa o duc de 4 ori! Si cate intamplari am mai strans. Pe langa faptul ca parintii colegilor de grupa cu Nico par de varsta parintilor mei, mai sunt si incredibili de...cretini, retardati.
Urasc ca cineva sa foloseasca mereu diminutive pentru cei mici. Si ce daca sunt pui de om? De ce sa nu vorbeasca corect inca de la inceput? Ca sa ma apuc eu de corectat apoi?
In grupa lui Nico cei mai multi parinti au peste 2 copii. Sunt si cu 5! Si nu ma luati cu ideea ca "unde sunt mai multi e mai bine!" E mai bine pe naiba!Vad mame cu 2 copii distruse de oboseala, complet schimbate, afisand zambete doar pentru retelele sociale. Chiar credeti ca eu nu m-am gandit la 2 copii? Sa o luam logic! Pe al doilea il aduci pe lume in jurul varstei de 1 ani si jumatate/2 ani al primului copil. Pe cand ajungi sa dormi, iar te trezesti. Si o faci din nou des. Da, e minunat sa simti iar miros de bebelus. Dar doar atat inseamna? Nu cred. Cat e de greu? Hai fiti cinstite si cinstiti! Lasa-ti aburelile ca nu sunteti la cursuri de parenting si nici la intalnirea de 10 de ani de la liceu sau in grupul de "asa-zise" prietene! Sunteti obosite si obositi si visati doar perne si pat moale, si liniste. Fiti o data cinstite cu voi!
Sunt mama, am alaptat 2 ani si stiu mai bine ca voi, astea care mai puneti si sotul sa se trezeasca in locul vostru sa hraneasca copilul cu sticla de lapte. Deci, give me a break!
Bun, revenind la evenimentul de azi-dimineata! Un tata, dupa mers, am dedus clar ca are multe probleme: de greutate, locomotorii si sigur cerebrale. Si stii ceva? Sigur nu m-am inselat!
Cand l-am auzit ca-i explica fiicei putin mai mare de 4 ani, ca a pus sotia haine de schimb ( nici nu stia exact ce!) pentru ca cel mai mic, baiatul, se va murdari cu "supita" si apoi a inceput cu explicatii de tot rasul, demn de Iumor: se vor uda aici la gradinita cu pistoale de apa, ca si cu pistoale de apa" si radea singur, m-a apuc groaza! Imi venea sa chem protectia parintilor, sa-l duca pe "tetea asta" la balamuc. Cum Doamne Fereste l-a angajat cineva pe acest domn, care habar nu are ce face fiul sau sau ce facea fiica sa ( care e mai mare ) , la gradinita? Cine i-a facut testul psihologic? Sigur a fost "de-al cuiva"!
Si nu e singurul exemplu! Ca de tatal acela care si-a sunat sotia si a intrebat-o:
" Auzi, draga, dar tu sigur l-ai adus azi la gradinita?"
...sigur v-am mai povestit! Si tare m-as bucura sa nu va mai povestesc de parinti care au copii in grupa cu fiica mea, care sunt ca cei de mai sus. Si inca nu i-am intalnit pe toti....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu