Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 14 martie 2017

Tu esti gata pentru noua provocare colorata?

Cu ceva sigur nu e de joaca: cu mancarea pe care o consumi! Stii, fiecare produs are un interval de temperatura la care trebuie pastrat. Si stiu, e greu sa tii evidenta la toate, mai ales cand in frigiderul tau sigur nu bate vantul. Pe langa cele care au mentionate temperatura, mai trebuie sa avem grija si de conditiile in care pastram fructele/legumele. Sa fiu sincera, pentru mine, cea care are nevoie mereu de biletele, de remindere pe telefoane, ideea celor de la Caroli se potriveste ca o minune!
Despre ce este vorba? E simplu!

#mâncarecunotificare

Cred ca cei de la Caroli stiu ca exista foarte multi oameni ca mine, care au nevoie ca cineva sa vina in ajutor, chiar si cand vine vorba de pastrarea corecta a alimentelor.
Ei bine, mie mi se pare foarte tare ideea aceasta! Salamurile Semenic Extra de la Caroli au de acum o eticheta inovatoare, una foarte tare, cu cadran termosensibil, care poarta denumirea de " Carolimetrul Termic". Ce inseamna acest lucru? Pai eticheta isi schimba culoarea în funcție de temperatura produsului: este  verde atunci cand temperatura este de sub 8°C și devenind galbena cand temperatura depaseste 8°C.
E bine sa-ti reamintesc ca intervalul de temperatura in care trebuie mentinute alimentele este de 2-8 grade Celsius.
Stii ce e foarte tare? Ca poti sa-ti tii sub control frigiderul. Sa verifici daca functioneaza in pararmetrii optimi. Stiu, are si el termometrul sau, dar ce bine e ca si acesta sa fie verificat?
E perfect daca vrei sa te mentii sanatos! #mâncarecunotificare
Cu siguranta ca nu esti singurul consumator din casa. Chiar si daca locuiesti singur, tot mai primesti vizite si tot mai trebuie sa suprinzi stomacul celor care-ti trec pragul, evident cu ceva delicios. Eu zic ca cei de la Caroli au facut o treaba de minune! 
Si daca nu te-ai prins, cei de la Caroli daruiesc multa carne in produsele sale, ca tu sa stii ce mananci.
Tu esti gata pentru noua provocare colorata? Afli mai multe detalii pe http://www.caroli.ro/ro/carolimetru-termic/#.WL_gEDvyhPY
 

Un comentariu: