Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 25 octombrie 2017

Secovent.ro profesionistii in tubulatura!

Secovent.ro profesionistii in tubulatura!

       Se zice ca niciodata sa nu faci rabat de la calitate si sa stii ca asa e! Cand mi-am cumparat incaltari mai ieftine, insa nu de un material rezistent, cam atat au si tinut sau poate mai putin decat ma asteptam Daca iti cumperi o masina de spalat sau un frigider de o marca necunoscuta, risti sa ai probleme dupa cateva utilizari. Cand iti construiesti o casa si cand folosesti materiale mai ieftine, risti sa te trezesti ca ai de facut investii mai devreme decat credeai. Nu prea merge "lasa ca e bine si asa". Am invatat acest lucru cand cineva apropiat si-a deschis o mica afacere. A investit in tubulaturi de inox, cosuri de fum din inox, stiind deja ca cele de otel ruginesc mult mai repede. Ca atare  trebuia sa faca investii mult mai repede, plus disconfortul creat: du-te cauta o echipa care sa vina sa vada unde e problema, de ce, sa incerce sa "peticeasca" pana rezolvi problema cu totul. Orice fir de ata se rupe, acolo unde este innodat.
 Ei bine, nu putea face rabat nici cand a venit vorba de cosul de fum. A optat tot pentru categoria cosuri de fum din inox. Evident din acelasi principiu: inoxul este net superior otelului: rezista la fluctuatii de temperatura mari, la tot felul de interactiuni cu mediul, cu diferite substante, solutii si e sigur rezistent si nu cedeaza. 
Cam diferenta dintre o masina premium si una care nu se inscrie in aceasta categorie. Si cand zic premium in domeniul tubulaturilor profesionale, zic sigur Secovent.ro.
     Cosurile de fum din inox sunt sigur pentru o viata, calitatea o recomanda!
Eu vad acasa, o hota cu un motor puternic si o hota comerciala, pe care o gasesti peste tot, neprofesionala, de uz casnic. Diferenta? Colosala. Pec langa faptul ca hota casnica face mai mult zgomot, consuma la fel de multa energie electrica ca si cealalta, nu reuseste sa evacueze toate mirosurile in timp ultil, asa ca daca nu ai si un geam deschis la bucatarie, o sa te trezesti ca tot ce e in jur prinde miros de mancare, mai ales cand prajesti cate ceva care scoate fum! 
Daca vrei sa gatesti orice la tine acasa, fie ca esti un impatimit al bucatariei sau joci doar la nivel micro, musai trebuie sa te axezi pe hote profesionale de bucatarie .



Secovent.ro profesionistii in tubulatura! http://secovent.ro/produse/hote-profesionale/

   

 Pe principiul, dai un ban, dar stii de ce! Diferentele sunt colosale, investitia merita oricat, mai ales ca iti creeaza confort in casa si nici nu trebuie sa deschizi toate geamurile, ca sa incerci sa elimini mirosul din casa. Crede-ma, e enervant.
Intotdeauna ai siguranta ca un produs profesional, garantat de renumele firmei care il vinde/comercializeaza, in cazul de fata, Secovent, va avea viata indelungata.
Nu merita sa investesti in materiale slab calitative, care in timp necesita reabilitari, inlocuri si care pe o durata de timp ajung sa te coste mai mult decat o singura investitie intr-un material profesional.
Cel mai important este si sa gasesti oameni care sa stie sa lucreze/monteze materiale/sisteme profesionale. Ei bine, cei de la Secovent.ro nu numai ca te ajuta cu fabricarea produselor, asa cum este tubulatura circulara, folosita in sisteme de ventilare, climatizare, exhaustare, transport pneumatic, desfumare si desprafuire, dar ai posibilitatea de a apela la ei chiar si pentru montarea acesteia.
Adica de la proiect, pana la montare. Asa ai siguranta ca nu s-a gresit nici un pas si ca totul s-a facut cu cea mai mare atentie, evident sub supravegherea celor mai buni profesionisti.
    E bine de retinut: daca vrei o lucrare profesionala,o montare si realizare de tubularatura ventilatie, Secovent.ro este cheia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu