Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

sâmbătă, 18 ianuarie 2020

Timp liber...dor...magie

Stii cum e? Cand ai timp liber nu stii ce sa faci cu el, cand nu ai, nu stii cum sa faci rost de el.
Cu totii stim ca atunci cand ai copii, timpul liber nu exista decat atunci cand dorm cei mici. Si atunci pe bune ca nu stii ce sa faci. Si pe cand te bucuri de timpul liber, pac se trezeste minunea de langa tine. 
Nico doarme si acum de amiaza, desi are 6 ani si 5 luni. Insa daca ma ridic de langa ea, gata somnul. Asa ca 2 ore cat doarme si nu imi vine somnul poate, stau langa ea.Dar e mai bine asa. Pentru ca macar stau intinsa langa ea, altfel cine stie cu cate m-as lua de facut.
Si acum cand doarme noaptea,mi-e dor de ea dimineata. Deci ma apuca un dor, de tot o devorez cu pupici cand se trezeste. Asa era primele zile cand era mica. De abia asteptam sa se trezeasca sa o strang in brate, sa o iubesc.
La noi inca nu a trecut mosul dupa brad. :) E in ghiveci pe balcon. Si ce bine ca sta linistit si ca mosul inca nu a venit in zona noastra. Sa stea pe unde vrea el, ca eu nu-i dau bradul :)) Nu inca :D
Nico asa stie: in fiecare an Mos Craciun vine si duce bradul in Laponia cand crede el ca e momentul.
Frate'mio s--a apucat sa-i spuna ca strange bradul. 
"Cum sa-l strangi tu? Tu nu stii ca Mosul vine dupa el cand crede el!?" 
A fost la fel de contracariata cand a vazut-o pe d-na invatatoare ca a aruncat bradul de la scoala la gunoi.
"Pai cum adica tu mama??" " Pai de acolo, de la scoala voastra strange Mosul brazii !" Si la cat am fost de convigatoare, incat si eu credeam ( :)) ) am convins-o. :)
Imi place sa creada in magia Craciunului, pentru ca si eu in sinea mea cred. Craciunul e cea mai frumoasa parte a anului pentru mine. :) Pentru mine de Craciun totul e magic. Si vreau sa ramana asa.  Am 36 de ani si inca ma bucur ca un copil de aceasta magie. :)
 Si apropo de magie, ce buna e magia somnului. :D Uneori noroc ca imi pun alarma sa ma trezeasca, ca la cata lipsa de somn am, cred ca as dormi cateva zile, cu intreruperi, dar sigur as dormi multe ore. :)


6 comentarii: