Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 11 martie 2020

Voi, astia, care va plangeti!

Scoli inchise, pfuai ce tragedie pentru parinti! Cand ii aud ca pfuai ce mult 11 zile, ca pfuai! Dar, voi va auziti? Nici macar parinti nu meritati sa fiti numiti. Cum sa te plangi ca ai copilul langa tine? Cum sa te plangi ca esti parinte 5 zile din 7? Eu sunt 7 din 7 non-stop. Eu mi-am dus copilul de Pasti cu mine ca nu aveam solutie. Si a fost distractie si bucurie ca e cu mine. Nu ti-e rusine sa-ti renegi copilul si sa te plangi ca ce vei face cu el? Dar cand l=ai facut cum te-ai gandit ca va fi? Ca vor avea doar bunicii grija de el si tu vei fi parinte de ocazie? Mi-ar fi rusine in locul tau ca te numesti parinte. 
Toti muncim si unii chiar suntem parinti, nu doar adulti care bifam un statut si status. Unii chiar ne gandim ca unul e de ajuns. Si unii chiar ne dedicam toata ziua celor mici. Nu-i lasam la afterschool si alte chestii inventate pentru parintii care nu merita iubire. Pe bune. Suna dur, dar asa e. 
Mama muncea noaptea, tata de ziua, se suplineau, faceau cu schimbul, dar mereu la 12 eram acasa si nu s-au plans niciodata. Si nu, nu erau tablete, nu era netflix, hbo go si tablete. Era doar joaca in casa si afara.
Si eu am zile cand chiar nu mai pot. Eu ma inteleg pe mine ca am deja 6 ani si 7 luni de cand sunt zi  de zi , 24 din 24, cu pauza de 4 ore la gradinita/scoala.
Si tu, te plangi ca dormi ca diva 7 ore pe noapte si esti obosita? Eu dorm 2 ore pe noapte, uneori, sau o ora si nu ma plang. Doar uneori poate ca se vede ca nu mai pot. 
Eu nu merg la frezat ( cum zice Nico), nu astept ca cineva sa ma epileze, sa-mi taie unghiile, sa ma relaxeze. Eu sunt tot eu. Si nu ma plang. Dar cand te aud pe tine, care ai tot timpul din lume pt somn si altele ca ti-e greu, imi vine sa te trimit sa maturi scarile noaptea.Ca nu meriti altceva. Sa vezi cum e.
Nu sunt frustratat, doar iti spun ca te prefaci mult si ca ai vazut multe filme si ca ai multe inchipuiri si ca ma doare undeva de situatia ta. Tu, care radeai de mine ca eu muncesc de Craciun/Pasti, in weekend. 
E clar ca nu stii ce inseamna viata si sacrificiul si ti le meriti, si inca mai mult....sincer!


3 comentarii: