Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 8 aprilie 2020

#stamincasa si ne place!

Ce e mai frumos decat sa te trezesti dimineata langa puiul tau? Sa-i auzi respiratia, sa-i mangai parul, sa-i surprinzi zambetul la trezire, sa-l simti cum incearca sa te trezeasca, desi tu erai demult treaza, dar ca iti place cat de mult "te calareste". Astfel de trairi sunt unici si magici.
Aud asa de mult: "pfuai, nu stim cat rezistam sa mai stam in casa". Dar de ce? Automat ma infurii, pentru ca nu pot concepe ca niste parinti pot sa gandeasca asa. Sunt atatea modalitati de a va distra, de a va consuma energia: noi ne jucam tenis cu balonul, facem miscare impreuna, pictam, desenam, ne uitam la desene, gatim, pregatim aluaturi de paine, facem cozonac, stam pe balcon cand e cald.
Am inventat trasul cu patura prin casa. Ne-am distrat toti si mai ales cea mica.
Ne balacim in cada, avem sesiunea de make-up, facem pe hair stylisti. Avem si zile de manichiura cu tot ce inseamna, mai ceva ca la salon.
Azi de exemplu, am umflat o saltea sub forma de inghetata si a inventat atat de multe jocuri cu ea: ba era navigatoare, ba a cantat cu betele de la golf la saltea, ba si-a imaginat ca salteaua e un rechin omorat de plastic in ocean.
Stam in casa si ne distram. Ne bucuram ca suntem impreuna si ne prinde asa de bine perioada aceasta, pentru aveam nevoie sa luam o pauza din fuga aceasta cotidiana. NE hranim sufletul si mintea cu lucruri pozitive si ne mentinem sanatosi.
Ne imaginam cu ne vom reintalni cu bunicii si ca vom avea cea mai tare sesiune de pescuit, de facut foc, de joaca si cu siguranta cea mai lunga sesiune de pupici si imbratisari. Nu despre asta este viata? Despre liniste, familie, bucurii multe si marunte? 
Eu asa vad. Sa ne hranim doar cu lucruri minunate, care ne fac sa zambim.




2 comentarii: