Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 25 mai 2020

Provocari cu Thundercats Ragetul!

    Nu stiu cum e la voi, dar la noi desenele animate sunt zilnice in lista noastra. De fapt, vorba mamei, cate desene ai vazut in acestia ani, nu cred ca ai vazut cand ai fost mica. Ce e drept, de aproape 7 ani tot la desene animate ma uit. :) Noroc ca acum sunt filme de animatie frumoase si ca pana si eu de abia astept sa vad episoadele noi din filmele preferate ale fiicei mele.
Cred ca uneori eu sunt mai nerabdatoare decat ea,la drept vorbind. Si eu sunt extrem de entuziasmata cand apar noutati in domeniul animatiei. 
Si sincer, cand am citit ca cei de la Cartoon Network vin cu noutati pentru noi,am inceput sa numaram zilele ramase pana la lansarea de pe 18 mai. Si eram sigura ca ne asteapta provocari frumoase pentru mine si pentru cea mica.
Asa se face ca atunci cand am auzit ca se lanseaza "Thundercats Ragetul", am inceput sa caut asa in mare ce provocari ne asteapta.Si rapid am accesat https://youtu.be/Bzn2TrxUvyw. 
M-am bucurat sa aflu ca serialul Thundercats Ragetul se difuzeaza din 18 mai numai pe Cartoon Network de luni pana vineri de la 16:50. Adica fiecare zi vine cu multe provocari!


Am descoperit ca sunt multe personaje de la care avem ce invata: despre prietenie, incredere, despre cum sa creezi lucruri interesante, despre posibilitatea de a explora. Si la capitolul explorare, eu si fiica mea suntem primele.
Ne-am pus noi pe descoperit ce provocari sa acceptam de la Thundercats Ragetul. Si rapid am gasit prima pe lista:provocarea Cheetara.



Si asa ca ne-am apucat de treaba. Ne-am confectionat o sabie in hartie, am creat o harta si un puzzle si l-am provocat pe sotul meu/tatal piticei sa gaseasca ascunzatoare sabiei. Pare ca ne-am descurcat foarte bine, pentru ca i-a luat o jumatate de zi sa o gaseasca. Asa ca am descoperit ca ne pricepem foarte bine sa exploram si ca suntem iscusite in a ascunde foarte bine lucrurile importante. A fost tare haios sa-l vedem pe sotul meu cum se invarte in jurul Sabiei Destinului si ca nu avea habar ca e chiar sub nasul lui. 

Dupa ce l-am pus la incercare pe ocrotiroul suprem al familiei, era momentul sa o provoc pe cea mica la ceva cu adevarat demn de ea. Mai ales ca ea e experta in a crea. II place sa deseneze, sa coloreze, sa gateasca.  Asa ca am acceptat provocarea WillyKat din Thundercats Ragetul.


In weekend am descoperit un loc spectaculos: Valea Draganului. O zona minunata de drumutie, cu un lac imens. Fiicei mele i-a placut atat de mult incat l-a transpus pe foaie. Cu o apa verzuie, curata ca lacrima, cu o liniste de-ti venea sa te asezi pe iarba si sa dormi cu ochii deschisi. 
A fost foarte tare ca era o spartura in drum si cand aruncai piatra in acea gaura ajungea direct in lac. A fost chiar wow! Asa ca pitica mea a asternut pe foaie toata aceasta minunatie a naturii si astfel a acceptat si rezolvat provocarea lui Wilikat. 
Si mai stii ceva? Ne-am propus ca in fiecare zi sa rezolvam toate provocarile celor de la Thundercats Ragetul, ca doar ne bucuram deja din 18 mai de acest serial de luni pana vineri de la 16:50 numai la Cartoon Network.\
Tu esti gata de noi provocari?




4 comentarii: