Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 25 februarie 2014

Schimbare de look!


E minunat sa fii pasionat de "scris", sa-ti placa sa te iei la intrecere cu alti bloggeri din comunitate si sa primesti si...premii. :) Eu zic ca efortul tau, creativitatea sunt pe deplin recompensate. Astfel ca am dat si eu peste un concurs cu premii...cash, asta ca sa-ti cumperi tu tot ce visezi, tot ce-ti doresti si tot ce-ai inclus pe lista dorintelor din anul ce tocmai e in desfasurare. :) Despre ce este vorba? Despre concursul cu premii cash de 1000 de lei oferit de Saloane.ro pentru bloggeri. Evident ca daca vrei sa participi la concurs trebuie sa indeplinesti si anumite conditii. Ca de exemplu:
1. Trebuie sa ai un blog mai vechi de 1 an de zile, care sa aiba PageRank-ul minim 2;
2. Trebuie sa fi intrat in 2013 intr-un salon de frumusete / remodelare / frizerie / masaj / tatuaje / etc.; 
Apoi trebuie sa te apuci de scris. Ce? Cat? Cum? In primul rand trebuie sa scrii un articol care sa contina mininum 400 de cuvinte. Articolul tau trebuie sa contina urmatoarele:
- un paragraf explicativ/descriptiv al concursului, impreuna cu un link catre aceasta pagina de prezentare a concursului; Link-ul trebuie sa fie de forma: Concurs Saloane.ro pentru bloggeri.
- o poveste reala cu una dintre experientele tale (negativa sau pozitiva) avute la un salon la alegere. Singura conditie este sa fi fost cu adevarat in acel salon, iar impresia ta sa fie pe bune.
- in incheiere sa incluzi un link catre categoria de saloane din care face parte salonul despre care ne-ai povestit. Exemplu: "Mai multe detalii despre salonul XXXXX, dar si alte alternative se pot gasi in categoria Saloane de cosmetica din Saloane.ro".
Eu zic ca regulamentul e pe intelesul tututor bloggerilor. Inca ceva, dupa ce ai terminat de scris articolul pe blogul tau trebuie sa-l trimiti pentru validare la adresa de email marketing@saloane.ro. Ar fi cazul sa te grabesti, concursul are deadline data de 28 febaruarie.
Ei bine, ca si femeie iti doresti mereu sa stralucesti, chiar si pentru tine. Nu trebuie sa-ti placa ce vezi in oglinda, doar cu ocazia unui eveniment mai deosebit. 
Pe mine cu greu ma convinge cineva sa fac o schimbare la podoaba capilara. Trebuie sa vad eu o coafura, frizura care sa-mi placa extrem de mult, ca sa ma decid ca trebuie sa aduc o schimbare parului meu. Ei bine, anul trecut dupa vreo 2 ani in care parul meu nu a mai vazut mana unui hairstilist, facandu-mi eu o idee asupra frizurii pe care mi-as dori-o, am pornit spre cel mai apropiat salon de coafura din zona mea. Nu-mi puteam permite sa plec departe de casa, pentru ca pitica mea, in varsta de 1 luna jumatate, la vremea aceea manca mult mai des, iar eu, sursa ei de hrana, trebuia sa o hranesc la...cerere. :)  Asa am ajuns eu sa caut rapid un numar de telefon pe net si sa sun la salonul Graffiti ca sa vad daca pot sa imi scurtez parul, fara o programare prealabila. D-ra care mi-a raspuns, mi-a spus ca daca vin in jurul anumite ore, sigur voi beneficia de un tuns. Perfect. Zis si facut. M-am echipat si m-am prezentat entuziasmata in fata salonului. La fix ca sa beneficiez de o schimbare de look. Asa ca am fost invitata de Paul, un baiat tanar, cu chef de munca, sa ma asez pe scaun. M-a intrebat cum vreau sa va tund. I-am explicat ca mi-ar placea sa mai scurtez putin din lungime si ca vreau sa-mi faca breton. I-am mai mentionat, ca nu am timp sa stau in fata oglinzii, asa ca de aceea imi doresc ceva...simplu de intretinut. Paul insa mi-a explicat ca atunci cand vine vorba de breton lucrurile nu sunt asa de simple cum cred eu. Bretonul trebuie aranjat, intretinut. M-a convins asadar ca bretonul nu se incadreaza in cerintele mele. Bun. Am convenit sa aleg o tunsoare inscarita, apoi Paul a trecut la treaba. S-a apucat sa-mi descalce parul, care era greu de pieptanat, si asta in 5 minute de mers pe strada ( atat a durat drumul de acasa la salon ). In timp ce Paul isi facea treaba, mi-a dat si cateva sfaturi legat de par: cum as putea sa am un par, care sa nu-mi creeze probleme la pieptanat, cum sa-mi administrez corect balsamul de par. Am povestit despre vopsitul parului. Intre timp Paul s-a apucat de impartit parul, asa cum fac hairstilistii si mai taia din el. Parul meu incepea sa capete din nou suplete si forma. Dupa vreo 45 de minute, Paul a terminat treaba. Mi-a aranjat parul folosind peria si foenul, asta pentru ca am mentionat ca nu vreau produse care sa-mi incarce parul, de genul spuma, fixativ. 
A mai durat inca vreo 20 de minute tot aranjatul. Era asa de placut si de bine ca-mi vine sa dorm, mai ales ca eram si extrem de obosita, dar entuziasmata de noul meu look. 
La final, Paul mi-a oferit numarul lui de telefon, ca sa-l am in cazul in care am nevoie de serviciile unui hairstilist. Am parasit salonul extrem de incantata si de multumita. 
Experienta mea la Salonul Graffiti  Cluj a fost extrem de placuta. :) Daca vrei sa faci si tu o schimbare de look, arunca o privire asupra categoriei "Saloane de tuns" de pe site-ul Saloane.ro.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu