Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 26 august 2015

Nico si Avicii

Fiecare zi e presarata cu evenimente minunate si noi in viata mea: fiica mea e o adevarata minune, o minune vesela. Nici macar ca am fost sa ii facem pasaport si i s-a spus sa nu zambeasca si nu a stiut sa fie serioasa. :)) Ea stie ca la poza se zambeste. Pai nu e asa? :)) Greu a reusit doamna care s-a ocupat de noi sa o prinda pe Nico intr-o ipostaza in care nu zambea. E de bine, euu asa zic. :)
Si mai stii ceva, fiica mea e o mare fana Avicii. E tare dulce cum zice: "mama, Avicii". :)) Si asa eu, ma conformez, si pornesc piesa noua "waiting for love" pe care minunea mea o fredoneaza, ba chiar reproduce foarte bine cuvintele.
E intr-o continua miscare, e intr-o continua descoperire a lumii ce o inconjoara. Eu sunt constienta ca traieste intr-o lumea a tehnologiei, asa ca nu i-am interzis accesul. Fiind copil, e curioasa. Mai bine sa fie familiarizata cu televizorul, tableta sau telefonul si sa stie sa aleaga, decat sa fie curioasa si sa "fure" tehnologie interzisa pe ascuns. Are preferintele ei muzicala, adora sa se uita la clipuri cu pisici. Are personalitate, una puternica.
Au trecut deja aproape 3 saptamani de la intarcare. :) In unele momente isi mai doreste sa stea la san, i-am zis ca pe poate da cate un pupic. Si asa face, le da cate un pupic. :) Dupa 2 ani cred si eu ca ii drag sanul. :)
Oricum se comporta incredibil de bine! A inteles. E un copil exemplar! Si am exemple multiple, care sa-mi sustina parerea. :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu