Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 17 februarie 2016

Produse pentru profesionisti de pe ­BeaShop!

Unghiile reprezinta cartea de vizita a unei femei. Trebuie sa recunoastem: nu doar noi, femeile remarcam niste unghii intretinute sau din contra. Si barbatii au un spirit de observatie prompt cand vine vorba de mainile noastre.
 E atat de larga paleta de lacuri de unghii, oje si alte produse care ne ajuta sa avem o manichiura "colorata", incat si ABC-ul de la colt a devenit specialist in acest domeniu. Nu zic ca ABC-ul nu ar avea produse calitativ bune, dar trebuie sa recunoastem ca ceea ce cautam nu gasim acolo. Produsele de calitate inseamna unghii neingalbenite, inseamna o manichiura de durata, inseamna ca sanatatea unghiilor noastre nu vor avea de suferit. 
Acum multa vreme am ales si eu unghii false. De ce? Pai nu trebuia sa-mi tot cosmetizez unghiile o data la 2-3 zile. Erau multe zile cand nu aveam chef si timp sa tot dau cu dizolvant de unghii si sa repet operatiunea de colorare a suprafetei unghiilor. Era o operatiune care de foarte multe ori era incomoda. 
Ce sa mai vorbesc de evenimentele de gala. Acolo era obligatoriu sa ma ocup si de aspectul unghiilor mele. Asa ca ai grija ca nu cumva sa-ti strici manichiura, pana nu se usca oja. Evident ca atunci o dadeam in bara sau fix atunci reuseam cumva sa-mi ating unghiile ba de vreo haina, ba de vreun obiect de prin casa si ia-o de la inceput...
Dupa ce m-am confruntat cu multi ani in care repetam aceeasi regie, am zis ca e timpul sa fac ceva sa economisesc timp, bani si evident sa fiu pregatita pentru orice eveniment, indiferent de zi sau ora. Asa am ajuns sa am si eu unghii false. E extrem de comod. Unghiile tale sunt mereu pregatite sa fie admirate, iar tu esti multumita ca ai scapat de gandul in care poate ar trebui sa-ti ascunzi manichiura, pentru ca iar te-ai grabit, iar imperfectiunea e vizibila si de pe Luna!
In ce consta de fapt operatiunea? Pai unghia este acoperita cu geluri uv. Evident ca e foarte important ca gelurile sa fie de o calitate ridicata, altfel operatiunea e compromisa iar tu te vei trezi ca unghiile tale false nu au rezistat nici cat manichiura clasica. Asa ca atunci cand vine vorba de alegerea produselor, nu trebuie sa se faca rabat de la calitate. Si stii ceva? Cine isi respecta clientele, stie ca produsele profesionale, de calitate se gasesc la BeaShop. Ce sa mai vorbim de pret! E sigur sub media de pe piata. 
Pana la urma, daca tu ca si salon nu oferi produse de calitate, sigur cine a venit o data si nu e multumita, a doua ora nu va mai trece pragul usii tale. Si trebuie sa recunoastem, cea mai buna reclama este cea care se transmite din "gura in gura". Recomandari bune, mai multe cliente, evident o afacere prospera. 
Profesionistii stiu ca aceasta regula este una de aur daca vrei ca afacerea ta sa prospere!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu