Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri"
Nu se plateste taxa, nici de stationare, nici de oprire.

luni, 19 noiembrie 2018

Schimbarea e ce aveam nevoie!

Musai trebuie sa scriu pentru ca simt ca explodez de bine ce ma simt! Nu m-am mai simtit asa de bine cu mine de mai bine de 5 ani! Simt o bucurie in inima, in stomac, in tot corpul. E una inexplicabila! Mi-am dat seama de ce aveam nevoie sa ma simt asa cum ma simteam acum multi ani si am facut schimbarea! Am gasit cauza si am actionat! Asta imi lipsea sa simt ca dau pe afara de bucurie, de furnicaturi de bucurie, de explozie de energie pozitiva! Am stat si am vorbit cu mine noptile, am analizat situatia si am gasit solutia, de fapt am gasit cauza si am actionat si Doamne ce bine ma simt! Si Doamne, chiar iti multumesc ca in discutia cu tine chiar mi-ai oferit forta de care aveam nevoie, ca mi-ai aratat calea, mai ales ca te-am rugat sa faci acest lucru!
Simteam nevoie sa fac ceva pentru mine, sa ma simt din nou bine cu mine, sa-mi vina sa zambesc din tot sufletul, sa ma bucur maxim de ce am, sa nu mai caut tot felul de scuze sau mai bine zis sa ma ascund. Sunt mai hotarata ca niciodata si sunt mandra de mine in acelasi timp ca am actionat, ca am avut curaj, ca mi-am dat seama care e cauza si care e solutia si am de gand sa ma sprijin maxim. Tocmai de aceea stiu doar eu si inca o persoana, pentru ca sa nu aduc tot felul de incurajuri sau nu, de discutii si de alte bla bla-uri. Ca nu degeaba se spune: " cu cat stiu mai putini, cu atat e mai bine".
Si chiar daca e frig afara si ninge, imi vine sa ma trantesc in zapada ca un copil nebun, sa ma bulgaresc si sa simt ca traiesc. A sosit momentul sa ma gandesc la mine, sa fac ceva sa ma iubesc din nou. Sa ma admir, sa ma respect. Si am facut deja pasii in acest sens! Si Doamne cat de bine ma simt!
Simt o bucurie cum demult nu am mai simtit-o! Stiu, am mai scris-o, dar e asa de bine!
Si nu, nu astept inca un copil. :) Am mai zis-o, unu e cifra magica si asa ramane.:)
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu