Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri"
Nu se plateste taxa, nici de stationare, nici de oprire.

duminică, 11 noiembrie 2018

Trebuie sa luam atitudine, zic!

Stii cum e la spital: asistenta, d-l de la poarta, ei se cred mai importanti decat toti ceilalti. Asa exista si oamenii de paza de la hipermarketuri care se dau de multe ori in spectacol. Isi atribuie mai multa importanta, chiar daca nu e cazul.
 Ei sunt oamenii care au impresia ca daca stau coada dupa tine, te prind in actiune. Nu stiu cum am ajuns sa traim intr-o lume atat de nebuna, in care toti cei care mergem imbracati lejer la cumparaturi, ca doar nu mergem sa ne expunem tinutele de duminica, de club, suntem vanati. Si se trezesc ca hotul iese bine mersi din magazin, in timp ce d-l de la paza se crede bodyguardul tau. Eu m-am saturat de oamenii astia de la paza, femei sau barbati, care nu ar fi in stare sa alerge 100 de metri din cauza lipsei de antrenament, a burtilor, a varstei si asa mai departe, dar ei se cred mari oameni de vanatoare. Uita de multe ori care e rolul lor si care trebuie sa fie conduita lor.
Tot oamenii acestia cred ca lumea se invarte in jurul lor. Eu m-am saturat de lipsa de reactie a oamenilor atunci cand vine vorba de a-i pune la respect pe cei care merita. De ce sa taci si sa treci peste comportamentul neadecvat al unor oameni de genul? Stii cum e, comportamentul nesanctionat se repeta cu siguranta.
Eu cu siguranta sunt persoana care reactioneaza si ia atitudine. Pentru mine, pentru copilul meu,poate pentru tine, poate pentru copilul tau. DE ce sa tacem cu totii si sa-i lasam pe altii sa se creada mai importanti decat e cazul?
Si atat voi lua atitudine pana cand cei care se cred mai importanti decat e cazul, vor fi sanctionati, indiferent cum se numesc.
Sunt atat de multi oameni care se cred mai importanti decat sunt, incat chiar trebuie sa le arati care le e locul. Nu de alta, dar de ce sa te puna in posturi nepotrivite, mai ales cand nu e cazul? Doar ca se cred ei muschiulosi? Doar se cred.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu