Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 30 martie 2021

Distractia prin ochii copilului meu!

  Mereu simplitatea a făcut ca totul sa fie mai distractiv! E de ajuns să privim copiii și să vede cum se bucură de o simplă agrafă de birou; fiica mea se distra când era mai micuță cu...sticlele de apă! Da, inventa tot felul de jocuri cu ele. De parcă erau cele mai performante și distractive jucării din lume! Până și acum se joacă și se distrează de minune cu sticlele de apă, cu baloane de cauciuc în care pune apă, cu borcane în care pune apă cu săpun și pe care o colorează cu hârtie creponată. Și deja e într-o lume magică de poveste!

Ne place sa stăm mult pe afara! Perioada pandemiei ne-a învățat să ne găsim rutele si alternativele proprii, în așa fel încât să nu stăm în aglomerație. A venit cumva de la sine. Și pentru ca ieșitul afară să nu fie plictisor și să fie cât mai atractiv, luam și luăm cu noi tot ce ne pune în mișcare: de la role, la skateboard, la trotineta. Evident, când vremea ne permitea. Când a fost frig și a nins, am făcut pe renul Rudolph și m-am înhămat la sanie. Recunosc că până și eu m-am distrat!

În zilele ploioase, am luat aparatul de fotografiat, binoclul, umbrela și am pornit în expediție, să căutăm melci, să fotografiem tot ce mișcă prin bălți. Ba chiar am făcut și un recensământ al melcilor și al râmelor. Nu ai ce face: trebuie să inventezi tot felul de activități care să-i scoată pe cei mici din casă cu bucurie!

Știi cum e? Când vine vorba de copii, pe lângă distracție e musai nevoie și de siguranță! Distracția trebuie să se facă în siguranță, așa că am luat de fiecare dată  cu noi protecțiile pentru mâini, picioare, cap, evident atunci când am luat cu noi jucăriile de exterior, la mișcare. E mai bine să previi și să te asiguri că distracția curge lin, fără incidente. 

A fost super distractiv să urmărim cu binoclul activitatea pe pământul umed. Recunosc că până și pe mine m-a cam înspăimântat dimensiunea râmelor sau a melcilor văzuți prin binoclu. 

Ca să nu ne accidentăm la ochi și să nu fie prea greu binoclul, am luat cu noi binoclul pe care îl aveam eu copil. Parcă retrăiam prin el o parte din bucuria copilăriei mele. Adevărul e că dacă vrei sa faci o bucurie și nu știi ce cadouri pentru copii sa cumperi, un binoclu de copii e la fix! Totul va părea cu adevărat fascinant prin ochii copiilor. Și garantat plimbările pe afară: oraș, munte sau mare vor fi de ținut minte și de trecut în caietul amintirilor frumoase! 

Și știi ce e foarte interesant? Cei mici vor inventa tot felul de povești legate de binoclu, își vor crea propriul joc, propria aventura, propria poveste. Când zic cei mici, mă refer la copii peste 3 ani, pentru că binoclul intră în categoria: jucării copii 3+.

De exemplu, fiica mea a urmărit zborul păsărilor și și-a închipuit că e într-o pădure fermecată și că acele păsări erau de fapt zâne. În poveste au intrat apoi și fluturii. Și uite așa, zici că eram într-o lume magică și că totul era cu adevărat fantastic de frumos și de liniștit. Asta ador eu la fiica mea și la copii, ei văd frumosul în toată simplitatea din jurul lor!

Apropo, imediat vin Sărbătorile Pascale, am un pont pentru tine, dacă încă nu ai găsit cadoul perfect pentru piciul sau pitica ta: un binoclu! Am și un pont pentru tine: https://www.binoclu-copii.ro/ și https://www.binoclu-copii.ro/magazin/ !




Ca să știi, pe site-ul https://www.binoclu-copii.ro/ poți găsi cele mai interesante și calitative binocluri pentru copii care previn rănirea accidentală a ochilor și care oferă totodată cel mai bun zoom și asta  la cea mai înaltă calitate vizuală. Și încă ceva, fiecare pachet conține mai multe obiecte utile îngrijirii și utilizării binoclului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu