Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 2 iulie 2014

“De acum plimbarea va fi si mai confortabila”

Sa fii parinte e cel mai frumos sentiment din lume. Nu cred ca exista ceva mai minunat de atat. Atunci cand te trezesti cu puiul de om langa tine, atunci incepe adevarata provocare: de la schimbat de scutece, trezit noaptea, la igiena puiului tau pana la siguranta acestuia. Sa nu uit si de entertaimentul copilului. Si crede-ma, trebuie sa fie extrem de variat, pentru ca asa cum ti nu-ti place sa iti alimentezi zilnic stomacul cu aceeasi mancare, la fel si micutul tau are nevoie de varietate in alte jucariilor.
Siguranta bebelusului tau este fara doar si poate extrem de importanta.E categoric pe primul loc! Trebuie sa te asiguri ca are pozitia corespunzatoare atunci cand doarme, atunci cand il tii in brate sau atunci cand il duci cu tine la o plimbare cu masina. Inca de cand pleci din maternitate cu minunatia ta, trebuie sa-i asiguri un loc binedefinit pe bancheta din spate. Evident ca nu-l vei aseza in fundic, ii vei oferi primul sau scaun de masina: scoica auto. Cu baza isofix, scoica auto este mijlocul de transport extrem de indragit de fiecare piticut. Atat de indragit, incat si cand il pui in casa va dormi incredibil de bine. Multora li se pare ciudata pozitia in scoica, sa nu uitam ca in burtica el nu a stat intins pe spate. :)
Atunci cand vrei sa alegi scaunul auto potrivit pentru piticul tau trebuie sa tii cont de multi parametrii: greutatea piticului tau, sistemul de prindere si sa zicem culoarea. :) Multi parinti pun de multe ori pe primul plan aspectul scaunului de masina si mai putin parametrii ce asigura siguranta piticului.
Ei bine, in functie de greutatea micutului tau poti alege pentru inceput scoica auto, ca si cea de mai jos.

 Aceasta scoica o poti folosi de la nastere si pana copilul tau va castiga 9 kg in greutate; e usor de transportat si este prevazuta cu pernute pentru umeri si catarama, pentru o mai buna protectie a bebelusului.  De pe http://www.bebelas.ro/scaun-auto-copii/scaune-auto-0-9-kg.html poti alege si  culoarea care se potriveste piticului sau piticei tale.
Atunci cand piticul tau a crescut si a trecut la un alt nivel poti sa alegi alt tip de scaun de masina adaptat varstei si kilogramelor sale. Pe http://www.bebelas.ro/scaun-auto-copii.html gasesti o gama variata de scaune de masina ce le  poti folosi pana piticul tau va avea greutatea de 36 de kg. Ba mai mult de atat, poti sa-ti alegi si tot felul de accesorii care iti vor fi de folos. Unul dintre aceste accesorii este husa de ploaie, care va tine stropii departe de piticul tau.
Asa arata husa de ploaie montata pe scaunul auto.


Stiu ca te vei intreba pe unde va respira micutul tau. Nu-ti fa problema, husa are si sistem de ventilatie, care arata cam asa.


Pentru zilele reci de toamna sau de iarna poti achizitiona o husa speciala pentru scaunul auto, care ii va tine de cald copilului tau. Husa arata cam asa montata peste scaun.

http://www.bebelas.ro/scaun-auto-copii/accesorii-scaun-auto.html
Pentru ca plimbarea sa fie cu adevarat completa mai trebuie sa iei cu tine si un carucior usor de transportat si care sa se potriveasca nevoilor bebelusului tau.Pe http://www.bebelas.ro/baby-max/ gasesti caruciorul perfect adaptat nevoilor micutului sau micutei tale. Acum ca ti-ai pregatit piticul de plimbare poti pleca la drum. Ah da, inca ceva. Ca toata lumea sa stie ca ai o minunatie de copil in masina si sa nu te claxoneze, chiar si atunci cand nu ai fost pe faza ca ai verde la semafor, iti poti monta un astfel de semn de avertizare. :)

http://www.bebelas.ro/semn-de-avertizare-nattou-bebe-a-bord-magarusul-gaston.html


Piticul tau se va simti confortabil si in siguranta, iar tu vei un parinte fericit si linistit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu