Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 2 iulie 2014

Mastercheful bucatariei tale!

Suntem intr-o continua miscare, mereu in goana dupa timp liber. Nu e de mirare, muncim multe ore pe zi si ne raman putine minute la dispozitie pentru relaxare, pentru a  practica hobby-ul preferat si bineinteles pentru a sta cu familia. Ultima optiune este cu siguranta pe primul loc pentru multi dintre noi. E mai bine sa facem toate la timpul potrivit decat sa regretam ulterior.
A petrece timp cu cei dragi inseamna a lasa pe altcineva sa se ocupe de pregatirea mancarurilor, insa cine? Bucatar personal nu prea ne permitem, iar iesitul la restaurant este un lux pe care nu ni-l putem include prea des. 
Cum ar fi sa ne bucuram de momente de respiro  in timp ce o minunatie tehnologica se ocupa de stomacurile si papilele noastre gustative? Te-am facut curios? E si normal. Philips stie cat de mult iti place sa savurezi timpul alaturi de cei dragi. asa ca a venit cu un robot care le stie pe toate. Si nu doar le stie, le si pregateste pentru tine. Ce sa fie? O supa de pui, o ciorba de burta, o carne cu legume, niste paste cu sos delicios sau o tarta racoritoare de vara cu visine? Sa fie toate la un loc? Se poate. Viva Collection Multicooker nu oboseste. Sa facem cunostiinta cu masterchef-ul gastronomiei. 


Acest robot inteligent va stii care este mancarea ta preferata. Viva Multicooker dispune de programe de gatit inteligente si automate. Mai mult decat atat, mancarea ta va fi pastrata la cald, asa ca tu poti sa prelungesti joaca cu cel mic. Pare un aparat pompos, insa este usor de folosit si usor de spalat. In plus, are un cronometru care poate fi usor de programat, in asa fel incat mancarea sa fie gata la ora dorita.
In timp ce tu esti cu piticii in parc, la gym, la job, prietenul tau, Multicooker iti pregateste mancarea favorita la ora aleasa. Daca il vrei si tu, il poti comanda foarte simplu de pe http://www.philips.ro/c/gatitul/viva-collection-multicooker-philips-hd3037_70/prd/.
O mancare buna merge cu o paine delicioasa, calda, abia scoasa din cuptor. Stiu ca uneori la hypermarket painea pe care o cumperi nu e nici calda si nici proaspata si mai stiu ca pregatirea painii acasa e un proces indelungat. Cum ar fi sa ai pe cineva care sa te astepte cu paine calda, chiar la tine acasa? Pare imposibil? Nu si pentru aparatul de paine de la Philips din gama Viva Colection.Tu nu trebuie decat sa adaugi ingredientele, sa setezi unul din cele 14 programe, iar la ora dorita poti savura o paine calda, chiar la tine pe canapea.
Minunatul aparat de paine stie sa faca si gem, iaurt si in plus dispune de 3 niveluri de rumenire pentru crusta preferata a painii. Temporizatorul de pana la 13 ore e perfect pentru o trezire ideala cu paine proaspat coapta. Inca ceva, nu trebuie sa stii retete de paine, pentru ca aparatul vine cu o brosura cu retete inclusa, pahar gradat. Tu poti sa privesti pe fereastra masinii cum painea creste si cum incepe sa prinda culoare.
O paine proaspata si calda merge cu un iaurt gatit in casa, pe care-l poti face tot cu ajutorul masinii de la Philips. 
Ti-am povestit atat de multe despre masina de paine minunata de la Philips, insa nu ti-am facut cunostiinta cu ea. Aceasta este!



Acum ca ti-am facut pofta de o felie de paine calda si proaspat coapta, iti spun si de unde poti sa-ti comanzi si tu masina care dospeste aluatul, il framanta pentru tine si chiar il coace: http://www.philips.ro/c/gatitul/viva-collection-aparat-de-paine-hd9046_90/prd/.
Sa ai pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu