Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 1 iulie 2014

"Pantofii fac tinuta"

Te pregatesti pentru un eveniment important din viata ta, poate chiar un cocktail, un dineu, un eveniment de caritate. A fost dificil sa-ti alegi rochia, insa ai gasit-o exact pe aceea care iti pune in evidenta toate atuurile corporale, iar acum te gandesti ce pantofi sa alegi. Sa fie acestia de culoare neagra? Sa fie cei crem ca se asorteaza cu rochia? Sa fie cei rosii in contrast cu tinuta? Cu siguranta sunt cu toc! Si sunt si comozi. Nici nu se poate altfel, te asteapta o seara lunga, care se va lasa cu mai multe reprize de dans, iar tu iti respecti picioarele. Nu de alta, dar a doua zi nu vrei sa mergi la job in tensi si intr-o tinuta office.
Stiu ca balerinii sunt extrem de comozi, insa sunt cei care merita sa fie asortati sa tinuta ta eleganta? Nu cred. Am ramas suprinsa si nu intr-un mod placut, cand am vazut in weekend o mireasa mai corpolenta ce purta o pereche de balerini, care se vedeau de sub rochie. Sincera sa fiu, parca tanara doamna era venita de la "impinge tava", acolo unde avea nevoie de o perechi de incaltari care sa o ajute sa isi aleaga bucata de carne cea mai mare. 
E chiar de-a dreptul hilar sa porti rochia de mireasa, iar in picioare sa ai balerini si asta inainte de a incepe party-ul in sine. :) E ca si cum m-as imbraca in trening si mi-as lua o pereche de pantofi, fie ei balerini. 
Nu sunt eu specialista in moda, dar simtul estetic imi spune ca nici intr-un caz sa nu fac asocieri de genul.
Iata o pereche de pantofi superbi, care transforma o rochie simpla intr-una cu adevarat de invidiat.




Sunt atat de eleganti si de frumosi, incat mi-ar placea sa am mai multe perechi in dressingul meu. De pe http://www.walkin-incaltaminte.ro/pantofi-cu-toc/2290-pantofi-dama-negru.html# poti sa ti-i comanzi si tu la super pret! Sunt genul de pantofi eleganti, care datorita formatului talpii sunt si extrem de comozi. Cat de minunat arata la o rochie, la o fusta sau chiar la o pereche de pantaloni!
Pentru d-ra din parc am si o sugestie si nu doar pentru ea, chiar si pentru viitoarele miresici. Aceasta pereche de pantofi.




Sunt cu adevarat sublimi! Arunca si tu o privire pe http://www.walkin-incaltaminte.ro/pantofi-cu-toc/2248-pantofi-dama-din-piele-naturala-bej.html# ca sa te convingi ca merita probati si luati acasa. Pantofii au un calapod si un toc comod. Picioarele tale iti vor multumi de placerea purtatului, iar tu vei fi bucuroasa ca nu ai refuzat nici un dans si ca ai fost la inaltimea propriului bal! O femeie care se respecta stie ca pantofii dau tonul tinutei si ca sunt cei te ajuta sa fii cu adevarat sigura pe tine.
O pereche de pantofi incomozi, iti vor crea disconfort, iar tu tu vei simti pe tot parcursul zilei extrem de neplacut. Atunci cand esti "sus pe toc" ( vorba lui Moga ) stii ca vei fi admirata si ca vei intoarce toate privirile.
Si pentru ca tot e vara, iata o sugestie cu adevarat divina!




Cu aceste sandale de culoarea sampaniei, pe care le-am gasit pe http://www.walkin-incaltaminte.ro/sandale-cu-toc/2177-sandale-dama-alb.html# orice tinuta va fi cu adevarat fabuloasa, iar tu te vei simti cu adevarat increzatoare, invidiata si admirata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu