Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 14 iulie 2014

Smartphone-ul, gagdetul concediului meu!

Au mai ramas 3 zile, 2 zile, gata...suntem in CONCEDIU!!!! De cate ori nu ai numarat orele ramase pana a ajunge la destinatia, unde relaxarea este din oficiu? Cred ca de fiecare data cand vine vara faci acelasi exercitiu de matematica. :) Cu visele in valize, cu gandurile departe de concediu, ne apucam sa aruncam prin bagaje tot ce avem nevoie in cele minimum 7 zile cat uitam de toate grijile cotidiene.
De fiecare data avem impresia ca uitam ceva si totusi, parca nici nu mai conteaza ca periuta de dinti nu e la locul ei in bagaj sau ca lotiunea de plaja e cine stie prin ce sertar uitata de vara trecuta. Important e ca ai luat cu tine aparatul perfect care va tine minte toate locurile pe unde ai calatorit: el e aparatul foto. E cel mai bun prieten in concediu si este cel care are memoria cat un elefant sau mai bine zis cat il tine cardul de memorie. :) 
Trebuie sa aiba bateriile incarcate si sa fie disponibil oricand, pentru ca tu sa nu ratezi nici o raza de soare, nici un vapor nefotografiat, nici un zambet nesurprins. Aparatul de fotografiat este cel mai bun prieten din concediu, el face echipa categoric cu vremea frumoasa si cu gandurile bune imbarcate in avion sau in portbagajul masinii. E drept ca smartphone-nurile si tabletele au incoroporate camere foto asa ca ne gandim cat loc mai avem prin bagaje si daca vom lua cu noi si aparatele de fotografiat.
Tu ce te-ai gandit sa iei cu tine in concediu acesta? Sa fie oare aceste gagdeturi http://www.stradait.ro/telefoane/smartphone/ sau acestea http://www.stradait.ro/aparate-foto/ ?
Eu am fost deja in concediul de vara si l-am luat pe acesta http://www.stradait.ro/telefon-samsung-i9300-galaxy-s3-16-gb-marble-white.htm cu mine.  De altfel e prietenul meu cel mai bun. A fost pe pozitii ca sa suprinda fiecare zambet al fiicei mele din prima ei vacanta la mare.

Smartphone-ul este cel mai indragit gagdet: trimite in timp real poze prietenilor, le posteaza pe retelele de socializare, te ajuta sa-ti faci backup in asa fel incat sa te asiguri ca indiferent ce se va intampla, pozele tale sunt in siguranta. Ce sa mai vorbim de spatiu. Stim ca atunci cand mergem in concediu trebuie sa luam cam de toate cu noi: de la slapi la haine groase, si asa ne trezim ca e plin trolerul.
Ei bine, smartphone-ul se muleaza perfect pe ideea de "economia de spatiu": il porti cu tine in buzunar si e mereu pregatit sa te lase sa comunici verbal, vizual cu cei din casa, sa le arati prin ce locuri minunate iti etalezi costumul de baie si le face chiar pe toate: e un fel de tableta, camera foto si laptop la un loc. Cu siguranta ca smartphone-ul este gagdetul cel mai util si indragit in concediu! E drept ca mai trebuie din cand in cand incarcat, dar asta nu e o problema: poti sa-l incarci de la soare, asa ca in timp ce tu iti conturezi si mai bine bronzul, telefonul tau isi incarca bateriile pentru ca sa fie pregatit pentru o noua zi de shooting in concediu. :)
De foarte multe ori e greu sa exprimi in cuvinte cam tot ce ai vazut in concediu: as spune ca limba romana e prea saraca pentru a reusi sa contureze fiecare detaliu vizualizat, tocmai de aceea  smartphone-ul e cu tine peste tot. El te ajuta sa faci economie de cuvinte si sa arati celorlati paradisul concediului vizitat.
Stiu ca ti-am povestit ca am fost in concediu de vara, insa ma pregatesc sa mai merg inca intr-unul, ceva mai aproape de casa si ma voi lasa tot pe mana smartphone-ului meu: el va imortaliza pentru mine minunatiile pe care ochiul meu le va suprinde si sufletul meu le va inmagazina. :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu