Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 26 ianuarie 2016

Climatico

Stii expresia " iarna nu e ca vara"! Nu doar ca o stii, dar ai si simtit-o. Verile au devenit tot mai toride si tot mai greu de suport in locuri fara aer conditionat: indiferent ca e vorba de biroul tau, locuinta ta sau chiar mijlocul de transport in comun. De cele mai multe ori in lipsa unor aparate care sa tempereze din caldura acumulata in interior, ajungem sa facem sauna si nu e tocmai placut sa muncesti in incaperi care au peste 24 de grade Celsius. Nu doar ca iti creaza un disconfort fizic, prin simplul fapt ca transpiri, insa iti este si greu sa te si concentrezi, sa muncesti. Ar fi pacat ca vara sa-ti strice cheful de munca sau sa te determine sa-ti doresti ca toamna sa vina cat mai repede. Daca tu te  simti bine, atunci poti sa dai randament la locul de munca. 
Atunci cand e foarte cald in casa, nu reusim sa ne odihnim, sa dormim. Nu e de mirare ca a doua zi ne trezim obositi si fara chef de viata. Tot ceea ce visam sunt iesirile la piscina, dusurile reci. 
Cum ar fi ca in timp ce afara termometrul numara gradele multe si arzatoare, tu sa stai confortabil la birou, sa muncesti la o temperatura de 23-24 de grade celsius fara sa te gandesti ca daca ridici mana, bluza ta va avea o pata de transpiratie in zona axilelor? Sigur nu te vei stanjenit/stanjenita. Atunci cand te trezesti cu urme pe bluza,in zona subtratului, nu sti cum sa-ti tii mai mult mainile pe langa corp si cum sa ajungi cat mai repede acasa.
Si da, ajungi acasa si te lovesti de un alt val de caldura. Parca vara pe care o adorai odata a inceput sa devina ceva ce-ti creaza disconfort si te pune in situatii neplacute.
Nu trebuie sa-ti doresti sa schimbi tara sau sa-ti doresti sa fie mereu primavara, toamna sau iarna, poti face ceva pentru confortul tau: sa beneficiezi de aer conditionat indiferent ca e  vorba de birou sau de locuinta ta. Cele mai bune promotii la aerele conditionate le gasesti pe http://www.climatico.ro/.



Pentru orice problema exista solutii, de caldura din casa sau biroul tau se ocupa cei de la http://www.climatico.ro/.  In functie de suprafata locuintei, vei primi cele mai bune sfaturi, recomandari cu privire la aparatele de aer conditionat. Puterea aerului conditionat difera in functie de suprafata la care se raporteaza.
Nu conteaza din ce parte a tarii esti, cei de la Climatico.ro livreaza gratuit in toata Romania si tot ei se ocupa de montarea aparatului tau de aer conditionat. Nu oricine se pricepe sa puna in functiune un astfel de aparat, chiar daca romanul crede ca se pricepe la tot. Ar fi pacat sa-ti pierzi garantia, pentru ca da, daca aparatul nu este montat de un echipaj acreditat nu poti beneficia de interventii, chiar si gratuite, in perioada garantiei.  
Nici o zi de vara torida nu trebuie sa reprezinte pentru tine un chin. Traieste vara cea placuta in orice anotimp, pentru ca da, aparatele de aer conditionat au si optiune de incalzire, asa ca te poate ajuta sa-ti fie cald, chiar si atunci cand afara temperaturile mai pierd din avans. Sigur, aerul conditionat e prietenul bun la toate: din primavara pana-n iarna, de dimineata pana seara!


2 comentarii: