Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 6 martie 2014

Nunta si organizarea ei!

Sunt cateva momente in viata noastra, cand totul conteaza. Orice detaliu este extrem de important. Intr-adevar, detaliile sunt extrem de importante pornind de la modul in care ne imbracam, ne aranjam parul, ne asortam tinuta cu incaltamintea si cu celelalte accesorii.
In ziua cea mare, atunci cand destinul tau se schimba, cand doi inseamna unu, in acea zi, fiecare amanunt este extrem de important. Imi aduc aminte si acum de momentul in care m-am simtit, pentru o zi... o mica regina. Regina propriului bal. Un bal, in care fiecare detaliu stabilit dinainte a fost exact asa cum ne-am dorit.
Prima impresie conteaza, la fel si prima intrare in sala marelui eveniment. Unde iti sare privirea atunci cand pasesti in sala unde va avea loc party-ul? Mie intotdeauna la mese. E extrem de important ca mesele sa fie decorate cu veze care sa "adaposteasca" buchete voluminoase de flori. O masa mare, nu arata deloc bine cu o floare, fie ea si una extrem de scumpa, la ghiveci. Categoric trebuie sa ai grija ca mesele sa aiba parte de aranjamente florale, care sa confere impresia de volum, cam ca si la podoaba capilara. Fiindca suntem tot la mese, e important ca recipientul in care sunt tinute scobitorile sa nu fie branduite cu diferite marci ale unor hypermarketuri. :) 
Acum ma gandesc ca era sa am parte de un eveniment mai putin..,placut la nunta mea. Podeaua spatiului de dans era extrem de alunecoasa, iar sotul meu aluneca cu pantofii, de parca era pe patinoar. In timpul dansului de deschidere a evenimentului, i-a alunecat piciorul pana la piciorul meu si era sa cadem pe spate. Nu stiu cum am reusit sa-i tin contra piciorului sau si sa nu ne facem de ras. :) Asa ca acest aspect e foarte important.
Un alt aspect extrem de important este si...toaleta miresei. De cele mai multe ori, datorita rochiei, poate ca fara ajutor nu prea te descurci pe la baie, fiind cam inghesuita. Asa ca e minunat, daca sala evenimentului are pentru tine, ca regina balului, o toaleta proprie. 
E frumos sa asortezi tematica nuntii ( gen florile alese, culoarea rochiei de mireasa ) cu aranjamentele de la  sala, poate chiar sa fie  nunta in aceleasi tonuri de culori sau chiar sa fie in culori complementare. Sa nu uitam de invitati, care e bine sa dispuna de locuri de parcare suficiente sau poate chiar de transport organizat, daca sosesc de la zeci de kilometrii distanta.
Ce mi-ar fi placut sa avem la nunta, dar locul evenimentului nu oferea acest lucru, este un protap unde sa poti gati un porc de lapte sau chiar un berbecut. Cu siguranta ca sotul meu ar fi fost extrem de incantat. Si nu doar el, ci si invitatii.
Un concept care imi place si pe care probabil ca si noi l-am fi adoptat, daca era la momentul respectiv, ar fi varianta de "ultra all inclusive". E o varianta minunata, pentru cei care nu au timp sa umble la "vanat" de preturi mici, in ceea ce privesc bauturile, fie ele alcoolice sau non-alcoolice.
Cum ar fi ca tu, cel prezent, din postura de invitat sa ai poze pe...hartie, chiar in acea seara? Ar fi minunat acest lucru.Evident ca e si realizabil si mi se pare o idee minunata. Ar putea chiar sa fie creat, la intrarea in sala, un panou mare unde sa fie prinse pozele realizate in seara aceea, iar cei care se regasesc in pozele facute sa le ia cu ei, la plecarea acasa.
Ar fi spectaculos daca locatia, unde va avea loc marele si frumosul eveniment dispune de piscina si de lounge, pentru ca astfel cei prezenti se pot "rupe" cateva minute de la ringul de dans, ca sa poata lua o gura de aer, sa faca poze impreuna cu cei doi regi ai balului: mirele si mireasa.
Sa nu uitam de a doua zi de dupa nunta, cand cei apropiati, rudele si prietenii sunt asteptati de catre miri la a savura prima masa impreuna, din postura de...tineri sau...batrani casatoriti, dupa caz. :)) Ar fi minunat ca locatia nuntii sa fie si locatia de a...doua zi. :) E minunat ca Salon du Mariage Toujours l’Amour ofera acest lucru. Numai bine, ca toti sa retraiasca momentele de cu o zi inainte, chiar la locul unde s-a desfasurat evenimentul. Cei prezenti se vor putea rasfata cu siguranta cu ceva minunat gatit chiar la protap. :)
Sa nu uitam de articifiile, care vin sa completeze seara de basm din viata fiecarei cuplu casatorit.
Cu acestea fiind spuse, Casa de piatra si o viata minunata in...2 si apoi in..3 sau 4, tuturor celor care anul acesta vor spune un mare "da" in fata ofiterului de la starea civila!
Acest articol a fost scris pentru competitia Spring SuperBlog 2014.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu