Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 2 mai 2014

Metode de supravegheat bona/menajera/angajatii

Sa ai incredere in oameni, mai ales in straini, e un fapt de care poti sa uiti. Nu e de mirare, pentru ca oamenii au devenit preocupati doar de interesele proprii. 
Ca parinte pui pe primul plan intotdeauna siguranta copiilor tai. Inca de cand sunt mici te gandesti sa-i protejezi si o faci cum stii mai bine. Atunci cand timpul trece, trebuie sa-ti lasi copiii in grija altora. Poate ca parintii tai sau ai sotului tau inca activeaza in campul muncii sau poate ca locuiesc la un oras mult prea indepartat de al tau, asa ca trebuie sa te gandesti sa-ti lasi prichindelul pe mana unei bone. Atunci te apuci de dat telefoane pe la cunoscuti, ca sa afli daca nu stiu de vreo persoana in grija caruia sa-ti lasi copilul. Cu stomacul strans si cu ganduri multe, te decizi asupra unei persoane care sa te suplineasca cat timp esti la serviciu. 
Cu inima cat un purice te intrebi in drum spre job: " oare ce face copilul meu? oare bona se poarta frumos cu micutul meu? oare cum mananca? oare va adormi daca nu sunt langa el? oare bona il va bate". Atat de multe intrebari, care te determina sa te reintorci acasa. Stii ca si daca faci acest lucru e doar temporar, maine trebuie sa te reintorci la job.
De ce insa, sa nu alungi aceste ganduri si sa-ti supraveghezi copilul si bona chiar de la serviciu, din masina personala sau din troleu? Cum? Pai apelezi la Spy-Shop.ro, cei care stau cu ochiul pe copilul tau. Ei iti ofera  camere video spion, pentru ca tu sa poti sa vezi ce face piticul tau, fara ca bona sa stie. Nu de alta, dar poate ca nu se va comporta natural. Asa ca, daca se intampla ceva acasa, tu vei stii si vei putea sa te reintorci la copilul tau in timp util.
Pentru ca totul sa para cat mai natural in casa ta, iar bona sa nu se prinda ca e spionata pe ascuns, iti montezi o camera video spion chiar in odorizantul de camera. Cum ar arata? Uite asa.

http://www.spy-shop.ro/spionaj/camere-ascunse/camera-ascunsa-in-odorizant.html
Cu un asemenea camuflaj tu vei putea sa vezi ce face copilul tau oricand. Camera montata in odorizant  are o rezolutie inalta HD, dispune de o memorie de 32 GB si inregistreaza in format AVI la o calitate extraordinara atat video cat si audio. Tu vei putea sa vezi inregistratile din ziua respectiva chiar de pe smartphone. 8 ore camera ta secreta va inregistra fiecare miscare ce a avut loc in casa, in lipsa ta. 
Ca sa te asiguri ca piticul tau nu a plans fara intrerupere sau ca bona nu folosit in nestire televizorul din casa  poti sa montezi si  microfoane spion, ca si acestea.

http://www.spy-shop.ro/spionaj/microfoane/microfon-ascuns-in-prelungitor-priza.html
Microfonul poate fi montat cu usurinta in prelungitorul de priza. Ce trebuie sa faci de fapt? Sa introduci o cartela SIM, il conectezi la priza, apoi de oriunde te afli suni  la numarul cartelei si auzi totul pe o raza de pana la 5 metri. Conectat la priza, microfonul parctic este alimentat non-stop si gata oricand pentru monitorizare.Poti monta un astfel de prelungitor in fiecare incapere din casa, ca sa ai un control complet. Astfel ca vei auzi in fiecare minut ce se petrece in casa ta.
De acum inainte lasatul copilului in grija bonei nu va mai fi o problema pentru tine. Spy-shop supravegheaza asupra copillului tau si a casei tale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu