Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 6 mai 2014

Un laptop upgradat cu Laptop-Direct.ro

Tu si laptopul ati devenit cei mai buni prieteni. Nu e de mirare. Laptopul tau iti furnizeaza toate informatiile de care ai nevoie, ruleaza muzica ta preferata, iti arata ce fac prietenii tai, te pune in legatura cu ei, te ajuta sa stochezi amintirile din viata, stie ce filme preferate ai si e mereu  langa tine, la orice ora din zi sau din noapte. Nu tipa la tine, nu spune niciodata "nu" sau aproape niciodata, pentru ca uneori daca-l utilizezi fara incarcator s-ar putea sa adoarma pe cand povestea devine mai interesanta.
Laptopul tine minte fiecare amintire din viata ta. Stiu ca uneori tine mine prea multe, dar asa e cu prietenii cei mai buni. 
Ca orice prieten bun, si laptopul are placerile sale.Ii place si lui aerul conditionat intr-o zi de vara arzatoare. Ai putea sa-i oferi cadou un coole,r care sa-i faca zilele toride de vara mai acceptabile. Unde gasesti cele mai bune preturi? Pe http://laptop-direct.ro/cooler-laptop.html. Indiferent cum se numeste laptopul tau, Samsung, Sony, Dell, Hp aici gasesti de toate: cu 1 ventilator sau chiar cu 3. 
http://laptop-direct.ro/cooler-pad-notebook-suport-de-racire-3-ventilatoare-pentru-laptop-13-inch-maxim.html

Cooler-ul de mai sus il va ajuta pe prietenul tau, laptopul, sa se simta incredibil de bine chiar si atunci cand temperatura ambientala este destul de ridicata. In plus, ar trebui sa te grabesti. Cooler-ul este acum la un pret promotional! Cred ca laptopul tau merita tot ce-i mai bun, daca vrei sa fie alaturi de tine chiar si in vacantele arzatoare de vara.
Pe langa cooler, laptopul tau are nevoie si de o autonomie buna, pentru ca sa nu adoarma tocmai atunci cand savurati impreuna pozele de prin vacantele de vara. Pentru prietenul tau poti cumparata cea mai buna baterie de pe  http://laptop-direct.ro/baterie-laptop.html. Daca te grabesti prinzi promotii la baterii, dar si transport gratuit pentru comenziile online. Ai notat adresa? Nu inca? Uite aceasta este http://laptop-direct.ro/baterie-laptop.html. Acolo gasesti baterii pentru toate tipurile de laptopuri.
La fel ca si tine si laptopul are nevoie de haine noi. Trebuie sa fie si el innoit pentru vacanta de vara. In timp ce tu te alegi cu un costum de baie nou, prietenul tau se poate alege cu o geanta care sa-l fereasca de noxe, de praf si de zgomot. Asa cum tu iti alegi costumatia de baie in functie de marime, la fel vei putea alege si geanta pentru laptopul tau. Indiferent ca  laptopul tau este de 12, 15 sau chiar 18 Inch geanta potrivita o vei gasi pe http://laptop-direct.ro/diverse/geanta-laptop.html.
Poate iti place aceasta





 


sau aceasta .


Toate le gasesti pe http://laptop-direct.ro/diverse/geanta-laptop.html, locul de unde laptopul tau isi va reinnoi garderoba in primavara aceasta!
Acum ca tu si prietenul tau v-ati upgradat, sa inceapa vacanta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu