Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 14 august 2014

Rasfatul animalului tau incepe cu Clinica Vet!

De foarte multe ori ne trezim singuri la propriu: toti cei din jur s-au facut dintr-o data "evaporati", mai ales in cazurile in care avem nevoie de ajutor, de sprijin. Atunci realizam ca de foarte multe ori, oamenii sunt atat de falsi si ca totul poate fi cumparat.
Deschidem telefonul si pur si simplu ne dam seama ca nu avem pe cine suna. Cineva sta langa usa de la intrare si se bucura mereu de prezenta noastra si mereu ne alina singuratea. Este cainele nostru! Cel mai bun prieten. Este singurul care mereu imparte iubire neconditionata, se bucura cand ne vede si ne alina supararea.
E minunat sa ai un caine. Daca l-ai primit sau l-ai cumparat de cand era puiut, atunci stii ce inseamna trezitul noaptea, hranitul la ore matinale si plans cand Luna inca este pe cer.
Un caine este exact ca un copil: inseamna o mare responsabilitate. Trebuie sa-l inveti unde sa manance, unde sa-si faca nevoile, ce are voie sa faca in casa si ce nu. Ii descoperi placerile gastronomice, ii diversifici joaca si plangi alaturi de el atunci cand sufera.
Un animal de companie este un partner de viata. Unul care nu iti spune prin cuvinte cat de mult te iubeste, iti arata si asta face cat 1000 de cuvinte.
Grija pentru partnerul tau patruped incepe inca din primele sale zile de viata: trebuie sa te asiguri ca este hranit corespunzator, trebuie sa-i administrezi vaccinurile obligatorii si trebuie sa-i oferi toata dragostea de care are nevoie.Pentru ca animalul tau nu stie sa vorbeasca pe limba ta, atunci cand il vezi suparat si simti ca ceva nu e in regula cu el, ar trebui sa nu-i ignori simptomele si sa-l duci la un consult de specialitate. La care clinica? La cea de pe http://www.mobile-vet.ro/servicii-veterinare/consultatii/. 
Animalul tau va dispune de toata atentia de care are nevoie si de specialistii care vor depista cu atentie unde duce fiecare semnal de alarma.

Daca nu vrei sa-ti expui animalul la un eventual stres cauzat de noutatea locului, specialistii clinicii ofera si consultatii si tratamente la domiciliu.Astfel ca animalutul tau este pe maini bune intr-un mediu familiar.
Ca orice stapan care-si respecta patrupedul, cainele are nevoie si el de cosmetica, mai ales daca detinii un exemplar care are o blana mai stufoasa si pretentioasa. Pana si cainele tau poate sa arate ca Snoop Dogg, in ceea ce priveste frizura blanii. Pe http://www.mobile-vet.ro/cosmetica/ gasesti tot ce tine de cosmetica: de la tunderea si aranjarea blanii, pana la curatarea urechilor.



Rasfatatul cainelului tau incepe la Clinica Mobile Vet din Bucuresti!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu