Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

duminică, 10 august 2014

Gandeste in stil mare: economiseste inteligent!

Traim intr-o lume in care siguranta este pusa la incercare. Fiecare zi este incerta, te trezesti dimineata, ajungi la locul de munca insa nu stii daca si ziua de maine te aduce tot in acelasi loc. Si uite asa,  atunci cand vine vorba de achizitii, trebuie sa fim cumpatati. Bugetul ni-l calculam in functie de venituri, iar din suma alocata cumparturilor de regula mai tot taiem. Cum ar fi insa sa avem la dispozitie pe cineva care sa ne ajute sa economisim inteligent? Nu de alta, dar de foarte multe cumparaturile pe care le facem nu ne sunt de folos: cumparam alimente care ajung la cosul de gunoi nedesfacute, achizitionam articole vestimentare pe care nu le purtam niciodata. Si uite ca nu e de mirare de ce de multe ori nu ne ajung banii de la o luna la alta. Pai daca-i aruncam la propriu pe lucruri care nu le folosim?
Atunci cand vine pe lume un copil sunt atat de multe de pus la punct, incat pur si simplu ajungi sa spui ca nu reusesti sa le faci fata de unul singur. Ei bine, invata sa-ti administrezi bugetul intr-un mod inteligent incat sa te poti bucura de fiecare zambet al copilului tau, de fiecare moment unic. Nu de alta, dar copiii cresc si e pacat ca anumite ganduri sa-ti strice cele mai frumoase momente. Invata si tu cum sa-ti planifici bugetul intr-un mod inteligent de pe http://www.sigurantafinanciara.ro/bugetul-tau.  Acolo vei gasi tot ce ai nevoie pentru ca venirea pe lume a copilului tau sa nu-ti creeze dificultati financiare. 
Stiu ca te-ai gandit de foarte multe ori ce bine ar fi sa lucrezi pentru tine si nu pentru altii. Ai analizat nopti intregi ideea ta de afaceri si parca nu ai avut curajul sa pornesti in noua aventura, in care tu sa fii cel care inverte rotile pe piata bunurilor de consum. Cred ca e timpul sa iei atitudine. Nu stii cum sa pui cap la cap fiecare piesa din puzzle-ul tau? Pai e timpul sa inveti de la cei mai buni: http://www.sigurantafinanciara.ro/!
Astfel vei invata ca fiecare idee e pretioasa si ca poate fi pusa in practica, doar daca ai putin curaj si ajutor. La finalul lunii vei constata ca ai facut cea mai buna alegere si ca iesirile lcu prietenii, concediile nu mai sunt un vis de mult apus. Invata sa-ti calculezi si tu economiile, folosindu-te de http://www.sigurantafinanciara.ro/calculator/calculator-de-economii. Banii tai  vor fi din ce in ce mai multi, si asta pentru a te bucura de fiecare moment alaturi de cei dragi.
E timpul sa economisesti inteligent si sa visezi in stil mare. Cine nu viseaza, nu va reusi niciodata sa-si conduca viata pe drum lin, fara gropi si obstacole! Economiste si te vei sigur, din punct de vedere financiar!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu