Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

duminică, 10 august 2014

Sa ne hidratam si sa castigam!

Cum ar arata viata fara apa? Uscata de-a dreptul. :) Totul ar disparea in lipsa apei, pentru totul are la baza sursa necesara vietii. Apa este comoara nestemata pe care fiecare dintre noi o putem gasi in orice sticla de Vittel de 0.33 l. Te-am facut curios? Pai cum ar fi sa cumperi apa, sa-ti potolesti setea si sa castigi o excursie la Disneyland pentru toata familia? Suna de-a dreptul de poveste! Ei bine, visele pot deveni realitate, iar tu te poti intalni cu eroii din desenele animate, doar daca te inscrii si tu la concurs. Cumperi o sticla de Vittel Disney, de 0.33l, cu sticker promoțional, introduci codul unic pe site-ul www.vittel.ro, in sectiunea “Înscrie codul aici” si te poti alege cu o mega excursie in lumea lui Mickey Mouse. 





Mare atentie! Codul promotional poate fi insris o singura data. Ei bine, dupa validarea datelor de contact și a primului cod unic introdus, vei primi un cod PIN pe care trebuie sa-l pastrezi  si sa il introduci si pe acesta, în formularul de participare,si asta de fiecare data cand inscrii un nou cod unic promotional .Cu cat inscrii mai multe coduri promotionale cu atat ai mai multe sanse de castig. 
Si nu spune ca tu nu ai niciodata noroc, pentru ca nu stii cum poate da peste tine excursia la Disneyland. Daca  nu participi, nu ai cum sa castigi.  Poti castiga si premii instant, de exemplu la 3 sticle cumparate, te alegi cu un wallpaper cu personajele Disney, din campania curenta;la 5 sticle cumparate te alegi cu  serie de șabloane de colorat, cu personajele Disney din campanie, pe care le poti descarca și le poti printa. Ei bine, la 7 sticle cumparate castigi garantat forme de coronita și de urechi de soricel pentru  copilul tau pe care le poți printa și apoi asambla  Nu ai de nimic de pierdut, ci doar de castigat: te hidratezi si te alegi cu un premiu magic cu adevarat: o excursie la Disneyland.
Toate informatiile despre cum poti castiga premiile instant si nu numai le gasesti pe http://www.vittel.ro/cum-poti-castiga.html, iar pe http://www.vittel.ro/harta-premilor.html poti vizualiza toate premiile ce iti sunt garantate, daca te inscrii in concurs.
Piticul tau sau pitica ta isi poate intalni personajele preferate din lumea Disney doar cu ajutorul tau si a apei Vittel!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu