Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 5 august 2014

Cu tocmai.ro transportul e gratuit!

De-a lungul anilor strangem tot felul ce obiecte, pe care ajungem sa le tot mutam locul, fara insa sa le si intrebuintam, asa ca nu e de mirare de ce ne trezim ca suntem fara spatiu in casa: dulapurile sunt pline ochi si totusi avem doar cateva articole pe care le folosim. Abia atunci decidem sa renuntam la amintirile trecutului. Si atunci ne gandim sa le cautam un nou stapan. :) Nu ar fi pacat ca pantofii cumparati in concediul de acum 3 ani, sa stea pur si simplu in cutie, mai ales cand cineva s-ar putea bucura cu adevarat de ei? Ce-i de facut?
Iata reteta ideala! Intri pe tocmai.ro iti faci cont si adaugi gratuit anuntul tau. Noul utilizator/utilizatoare a pantofilor tai  ii va primi acasa la el/ea, si asta gratuit! Cum gratuit? Pai tocmai.ro plateste transportul si asta pana pe 31 august! Care e locatia unde poti plasa pantofii de vanzare? Pe http://www.tocmai.ro/anunturi/moda-articole-personale/romania.html. Cu banii obtinuti iti poti reinnoi colectia de pantofi. :) In acest mod atat tu, cat si cumparatorul veti fi multumiti: tu ca ai scapat de pantofi, iar el ca nu a trebuit sa plateasca transportul noilor incaltari. Nu-i asa ca e foarte bun "deal-ul" ? :)
Ai vazut pe tocmai.ro o rochita in care crezi ca vei straluci la urmatorul eveniment din weekend, insa nu stii daca vanzatoarea a pus poze reale si nici nu stii cat de mult te va costa transportul? Nici o problema! Tocmai.ro face cinste cu transportul si in plus iti ofera posiblitatea si sa verifici coletul la primire. Stiu ca suna a poveste, insa e chiar realitate. Ar fi bine sa te grabesti, pana pe 31 august transportul este si pentru tine gratuit! E o ocazie pe care nu trebuie sa o pierzi!
Ai un telefon mobil care merita un fratior mai mare? Pai atunci vinde-l pe http://www.tocmai.ro/anunturi/electronice-si-electrocasnice/romania.html. Sunt sigura ca cineva de abia asteapta sa-ti butoneze telefonul. Ei bine, acel cineva va beneficia de transport gratuit si asta pana pe 31 august pentru ca si data aceasta tocmai.ro face cinste. 
Asadar, nu conteaza ca vinzi sau cumperi si ca tu sau cumparatorul nu sunteti din acelasi oras, pentru ca tocmai.ro face cinste cu transportul. Pana cand? Pana la finele acestei luni! Acum ca stii acest lucru sunt convinsa ca te vei apuca de facut curat prin dulap si vei scapa de lucrurile care nu-ti sunt de folos si vei investi in obiectele pe care ti le doresti! 
Nu-i asa ca e tare varu'? Te rezolva cat ai dai tu un click! :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu