Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 13 august 2014

Last minute sa fie!

Concediul este intotdeauna perioada din an care beneficiaza de toata bucuria si relaxarea noastra. De fiecare data, atunci cand ne gandim la vacanta incepem sa numaram si zilele ramase pana la perioada de maxima relaxare. De regula, atunci cand vrem sa mergem in calatorii, ne alegem din timp destinatia dorita, daca vrem sa beneficiem de diferite preturi promotionale la sejur. Uneori e extrem de greu sa alegi destinatia urmatorului concediu, pentru ca sunt atat de multe optiuni incat gandul te-ar determina sa platesti pentru toate locurile de vis.
Nu ti s-a intamplat niciodata sa te trezesti de dimineata si sa-ti doresti sa zbori cu gandul si cu totul spre ... Caraibe de exemplu? Cu totii visam la nisipul si apa albastra din "Piratii din Caraibe".  Cu dorinta arzatoare de aventura, deschidem rapid laptopul/telefonul/tableta si aruncam o privire pe ofertele de tip "last minute". Acolo gasim preturi atractive. :) 
Mai ramane doar sa ne invoim de la job, sa aruncam cateva haine in valize si sa fim pregatiti de decolare. Tu unde ti-ai dori sa te trezesti de exemplu, vineri? Nu stii? Pai uita-te pe http://www.free-spirit.ro/hotel-las-palmeras-4-costa-del-sol/ sunt oferte de ultim moment! De cele mai multe ori, cele mai interesante amintiri se strang in calatoriile "last minute", cand nu ai avut timp sa planuiesti nimic.
Trebuie sa traim si clipa prezentului si sa profitam de fiecare moment. Ar fi pacat sa treaca viata pe langa noi si sa nu ne mandrim ca am avut si noi macar o data spiritul de aventura.
Mie maine dimineata mi-ar placea sa ma trezesc in acest pat.

http://www.free-spirit.ro/hotel-las-palmeras-4-costa-del-sol/

Unde este? Intr-un hotel de 4 * din Spania. Care hotel? Las Palmeras. Am si gasit oferta last minute pe http://www.free-spirit.ro/hotel-las-palmeras-4-costa-del-sol/. Visul meu este la un click distanta.
Al tau gand spre ce destinatia zboara? Ce sa fie? Turcia? Italia? Grecia? Imbarca-ti gandul in avion si zboara cu el spre destinatia mult dorita! 
Prinde si tu din zbor ofertele disponibile pe http://www.free-spirit.ro/!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu