Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 6 octombrie 2015

Stampila cu soare!

Stampila cu soare.. cea care aduce seninatate in fiecare zi de luni. Da, se stie ca zilele de luni sunt intotdeauna nedorite. E greu sa strapunzi saptamana zambind, cand weekendul abia si-a inchis portile. Nu cred ca am auzit pe cineva care sa-si doreasca ca ziua de luni sa revina. Evident, sunt cateva exceptii, aceia care sunt siguri ca inceputul de saptamana le aduce poate salariul mult dorit sau cei care sunt convinsi ca sentintele sunt in favoarea lor. :)
In rest, nu am auzit pe nimeni care sa-si doreasca ca weekendul sa se incheie. Ba mai mult de atat, e atat de greu sa vad pe cineva zambind luni dimineata. 
De fiecare data cand merg cu troleul sau autobuzul, dau luni dimineata peste fete plouate. Sunt convinsa ca "Stampila cu soare", cea care sa se regaseasca pe biletele vandute in zilele de luni, vor face ca macar o parte din cei care vor cumpara bilete sau le vor vedea,  sa zambeasca si sa priveasca cu mai mult optimism inceputul de saptamana.
Recunosc, si eu am nevoie uneori de un soare in zilele de luni, mai ales in cele de toamna, innorate sau cele de iarna friguroase. Si mai stii ceva? Ce frumos ar fi ca orice interviu realizat intr-o zi de luni, sa inceapa cu o cafea si cu un servetel pe care sa regasesti...seninatate! :) Sunt convinsa ca ti-ar mai trece din emotii, iar interviul ar incepe cu un zambet, si cu mai mult optimism.
Eu mi-as dori sa aduc seninatatea unei zile insorite in viata fiecarui trecator, chiar la inceput de saptamana. Pentru ca sa fiu sigura ca voi incepe si eu ziua de luni cu seninate, mi-as personaliza chiar alarma telefonului pentru luni dimineata cu imaginea  si mesajul stampilei.
Da, asta as vrea sa fiu: "stampila cu soare", cea care aduce senintate in fiecare zi de luni, in viata fiecarui om pe care l-as intalni si nu numai. De ce? Pai nu as putea sa vad chiar toti oamenii care si-ar cumpara biletul de calatorie. :) 
Cu siguranta as putea sa le simt energia pozitiva. Si mai stii ceva? Stampila cu soare ar fi bine sa se regaseasca pe masa fiecarui functionar, pentru ca multi dintre ei au cate o atitudine de parca fiecare zi e ploioasa, in special cea de luni.
Un studiu recent arata ca inceputul unei noi saptamani de lucru este atat de neplacut incat o persoana obisnuita nu zambeste in zilele de luni pana in ora 11:15. :) Si nu-i asa ca o stampila cu soare ar fi perfecta pentru noi toti, pentru toata zilele de luni?
Ei bine, ea ar arata cam asa!






Ea e stampila care da culoare fiecare zile de luni si am reusit sa o modelez cu ajutorul http://imagecard.colop.com/ .
Sunt convinsa ca si tu vei gasi stampila Colop  sau stampilele prin care amprenta ta sa se regaseasca pe orice apasare usoara cu Printer. Pe http://www.colop.ro/ vei gasi exact ce cauti!

Acest articol a fost scris pentru competitia SuperBlog 2015.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu