Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 5 octombrie 2015

El este doctorul personal al parului meu!

Imi ador parul si de fiecare data cand sa fac o schimbare, tot pe el incerc sa-l schimb: ba sa-i schimb modul de aranjare, ba sa-i scurtez lungimea, ba sa-i schimb culoarea.
De cativa ani am ales sa ii dau parului culoarea spicului de grau. Stiu, o culoare "pacatoasa" cum zic multi hairstylisti, din cauza faptului ca parul devin term, se distruge si pentru ca are nevoie de mai multa atentie si intretinere. Insa in acelasi timp, tot hairstylistii recunosc ca frizurile, buclele arata incredibil de bine pe blond. Asa se face ca dupa fiecare spalat pe par cu samponul protectie par vopsit din gama Gerovital Tratament Expert,  e musai sa folosesc o masca  care sa ma ajute sa-mi piaptan parul, fara sa fiu nevoita sa-l smulg. 


Asa ca am ales masca de protectie pentru parul vopsit de la Farmec- doctorul personal al părului tau. 
Acestea sunt produsele pe care le folosesc la fiecare spalare a parului, pentru ca intotdeauna mi-am dorit un par frumos si sanatos!
Hai sa-ti povestesc despre aventura mea, care m-a determinat sa ma gandesc de mai multe ori inainte sa fac o schimbare. S-a intamplat intr-o sambata dimineata. Eu, singura acasa. M-am trezit de dimineata. In ziua aceea urma sa merg la o nunta cu sotul meu. Ce m-am gandit eu? Avand in vedere ca-mi doream sa-i ofer parului meu o culoare mai aproape de cea naturala, saten deschis, avand deja o vopsea care avea exact nuanta pe care mi-o doream, am zis ca nu ar strica sa fac schimbarea chiar in dimineata evenimentului.
Dupa ce am facut curatenia "cea de toate sambetele", cu muzica pornita, am intrat in baie, mi-am preparat vopseaua si am inceput sa o aplic pe par. Pe masura ce o intindeam pe firele de par ,culoarea incepea sa incline spre o nuanta de ... rosu! Am zis ok, asa o fi prima reactie a vopselei. Nici nu m-am gandit ce avea sa se intample. Am terminat eu operatiunea de vopsit, mi-am pus casca peste parul vopsit, mi-am luat laptopul si asteptam momentul potrivit sa vad schimbarea.
Dupa aproximativ 35 de minute m-am reintors la baie, mi-am dat jos casca, am inceput sa indepartez vopseaua sub jet de apa, am spalat parul cu sampon, apoi cu balsamul ce l-am regasit in cutia vopselei, am mai clatit inca o data parul, am intins masca protectie pentru par vopsit de la Gerovital, am asteptat cateva minute, apoi m-am clatit. Urma momentul adevarului!
Cand mi-am ridicat capul si mi-am privit parul in oglinda, nu stiam ce sa fac: sa plang sau sa rad! M-am transformat dintr-o "blonda" intr-o "roscata". O nuanta de rosu ce batea in visinui. M-am speriat! Nu vroiam o astfel de schimbare! Nah bun, ce era de facut? Timpul ticaia. Nu mai aveam multe ore la dispozitie pana la evenimentul la care urma sa asist.
Eram hotarata! O nuanta de vopsea nu avea sa-mi schimbe ziua si nici culoarea parului, fara ca eu sa imi doresc asta. Asa ca, m-am imbracat si am fugit spre primul hypermarket de langa mine. Noroc ca distanta era mica. Am ajuns, mi-am luat vopseaua decoloranta si nuanta de blond pe care o aveam inainte. Cu viteza demna de un maraton m-am intors acasa. Intre timp a venit si sotul meu, care evident ca a ras de schimbarea mea, dar care s-a transformat in hair stylist. :)
A urmat prima aplicare a vopselei decolorante.Rezultatul? Aratam ca un pui de o zi. :)) Aceasta era nuanta parului meu. M-am spalat rapid pe cap, am aplicat masca pentru parul vopsit, apoi am clatit iar parul si apoi a urmat aplicarea vopselei care avea sa-mi aduca blondul inapoi.
Dupa ce am mai asteptat inca vreo 30 de minute, mi-am spalat parul, am aplicat masca protectie pentru par vopsit din gama  Gerovital Tratament Expert, a urmat apoi aplicarea serului pentru varfuri despicate. 







Era musai! Parul meu suferise o multime de "operatii" care aveau sa-i reduca din frumusete, stralucire si din sanatate. Ei bine, dupa o zi atat de...schimbatoare, parul meu arata la fel ca inainte de vopsirea supriza. Si asta pentru ca am avut ajutoare de nadejde: produsele de la Farmec, din gama Gerovital Tratament Expert! Stii cum ar fi aratat parul meu fara ele? Ca o coada de matura: fara stralucire, fara a fi matasos, fara a fi plin de viata! Noroc ca doctorul personal al parului meu a avut grija ca eu sa stralucesc intr-o zi de vara!
Dupa atatea schimbari, eram pregatita ca oricand sa ma alatur la bratul sotului meu! 

Acest articol a fost scris pentru competitia SuperBlog 2015.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu