Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri"
Nu se plateste taxa, nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 23 octombrie 2015

ITP ieftin in Bucuresti!

Sa circuli pe drumurile publice inseamna sa le ai pe toate: o masina inmatriculata, sa dispui de RCA, sa ai un permis de conducere valabil pe teritoriul tarii pentru clasa de autovehicul pe care-l conduci.
Stim cu totii ca toate acestea inseamna costuri: RCA, Inspectia tehnica periodica ( ITP), plus carburantul pe care-l platesti pentru ca sa te poti deplasa.Si daca tragi linie, nu e tocmai ieftin sa circuli in Romania. In plus, nu e nici usor sa cauti cele mai ieftine si bune servicii Vorbeam de ITP...Ce e de fapt ITP-ul? Este practic o verificare complexa a autovehicului  incluzand documente de identificare, stare motor, stare frane, directie, lumini,emisii si etc.
ITP-ul e cel mai important, e primul pas ca sa intri in legalitate. Nu e ca si cum ai putea sa spui " lasa ca daca nu reusesc sa-l fac azi, merge si maine". Asa ceva nu merge. Stii ce spune codul rutier daca conduci o masina care are ITP-ul expirat? Uite asta: "Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul care nu corespunde din punct de vedere tehnic sau al carui termen de valabilitate a inspectiei tehnice periodice a expirat se pedepseste cu amenda intre 315 si 700 lei." In plus, se retine si certificatul de inmatriculare de catre Politia Rutiera, caz in care ITP-ul nu poate fi efectuat decat in unitatile proprii RAR.
Ce poate fi mai rau de atat? E ca si cum te-ai transforma peste noapte intr-un infractor cu buna stiinta.
Tot cu buna stiinta poti sa-ti planifici o vizita la statiile autorizate RAR, pentru ca sa fii in legalitate.
In fiecare oras gasesti o multime de statii RAR. Stiu, e greu sa umbli in tot orasul sa gasesti cel mai bun pret pentru autoturismul tau 4x4, pentru autoutilitara ta mai mare sau mai mica de  3,5 tone sau chiar pentru  remorca, semiremorca sau rulota ta.

Cu atat e mai dificil sa faci acest lucru intr-un oras atat de mare ca si Bucuresti. E cu atat mai dificil sa iti porti autotutilitara prin tot orasul in cautarea celei mai bune si ieftine statii ITP. Stii ceva? Iti spun eu unde gasesti ITP ieftin Bucuresti! La Alpha Motors in Bucuresti. Acolo gasesti cel mai ieftin ITP Militari.
De ce ai nevoie atunci cand te prezenti sa-ti faci inspectia tehnica periodica?
Certificat de inmatriculare, Asigurare RCA valabila, Carte de identitate a autovehiculului, Carte de identitate a persoanei care prezinta autovehiculul la inspectie. Ei bine, daca autovehiculul este in leasing sau inregistrat pe o societate comerciala, se admite copia cartii de identitate a autovehiculului cu stampila in original. Si mai stii ceva? Daca nu poti lipsi de la job si esti nevoit sa-ti reinnoiesti ITP-ul, poti trimite pe oricine cu autovehicul tau, conditia este sa aiba toate documentele asupra sa.

Indifent cat de mare e vehiculul pe care-l detii, conteaza doar sa ajungi in sectorul 6, pe bulevardul Timisoara nr. 92 pentru ca sa ai parte de cele mai bune servicii, la cele mai mici preturi! 

 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu