Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 4 decembrie 2020

One in a lifetime?

  Sunt lucruri pe care ti le doresti mult de tot, atat de mult, incat nu renunti la ele nici macar atunci cand e aproape imposibil. E ceva departe de rational, e ceva care te face sa simti ca va veni momentul, nu stii cand... doar il astepti... si cand vine momentul nu stii ce sa faci... te intrebi daca e chiar real, daca nu e cumva o iluzie pe care ti-ai creat-o dupa ce te-ai gandit mult la ea...te sperii...te fastacesti ca un adolescent... te arunci cu inima inainte, rationalul te trage inapoi. Cumva vine sa te intrebe cat e real din ce se intampla sau daca nu e ceva mai mult decat ceea ce pare... vrei, nu vrei... nu stii cum te va influenta, afecta...e o dorinta, o vrei implinita, dar nu stii daca iti va aduce cu adevarat  bucurie pe termen lung... e acea dorinta care iti taie respiratia, care te face sa tremuri, care te face sa zbori, care iti aduce nod in stomac, care te trezeste noaptea din somn... nu vrei sa o pierzi, insa nici nu stii cum sa te bucuri de ea, sa te bucuri de ea sau sa o lasi sa treaca pe langa tine...esti ditamai adultul si te bucuri ca un copil atunci cand vede bradul de Craciun... traiesti tot felul de trairi in antiteza.... ai vrea sa stii ce sa faci... lasi impulsul sa te ghideze sau lasi rationalul sa vina in ajutorul tau? Daca e ceva "one in a lifetime?" Nu ai de unde sa stii... poate nici nu vrei sa stii...vrei sa stii doar cum sa reactionezi, cum sa te comporti, ca sa nu dai in ridicol. Poate ce vezi tu, nu e ceea ce pare sau poate ceea ce vezi tu e doar o parte din intregul real. Incerci sau stai cuminte la cutia ta si iti vezi ca acum de drumul tau? Stii cum e...sunt multe pe care nu le poti controla, pe care le-ai controlat, care poate te-au facut sa fii omul de acum, care te-au facut sa regreti ca nu mai regasesti fericirea cea simpla... e cea care te-a facut probabil sa pari ridicol uneori, sa nu-ti pese de nimic, sa zburzi cu inima in inaltul cerului si sa te simti bine cu tine!

Pana la urma timpul trece, ne ingradim sau suntem ingraditi, si sunt sanse putine ca sa vina din nou acea oportunitate. Totusi cand esti patit nu mai lasi chiar asa garda jos fara sa-ti pui mii si mii de intrebari. Te ajuta, nu te ajuta? Nu stii, dar e ceva firesc....e in firea ta si asta te defineste cine esti.

Ai asteptat sa se intample "acum". NU s-a intamplat, nu s-a intamplat nici maine, nici peste 30 de zile, dar se intampla acum, un acum ce a durat mult, dar un acum care te ingradeste, fara sa vrei. Ce sa fie?


Peste 2 zile e ziua mea de nastere, asa ca: La multi ani, mie!😍 Curaj, pitico!

3 comentarii: