Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 8 ianuarie 2014

Indienii si blanosul!

"Mi-am inceput si azi ziua din postura de...sef de trib. Asa imi zic eu. De fapt, sunt admistrator la o firma de publicitate. Am in grija o mana de oameni talentati, care-si spun uneori si ...indienii. Nu e de mirare, pentru ca uneori trebuie sa te pui in postura unor...indieni, daca vrei sa iasa fum repede. :))
Sediul firmei este intr-o cladire de birouri cu 2 etaje. Fiecare particica din locul unde...prestam pentru altii, e  un colt animat. Mai nou, e animat de ...soricei.
Nu stiam eu ce scartia intr-o zi pe la baie. Ma gandeam ca a inceput chiar si chiuveta sa imite sunete de....rozatoare, ma gandeam ca are si ea ceva contract de publicitate, cand colo, era un "prieten", care rodea si el o bucata de lemn. De unde avea lemnutul? Habar n-am. Probabil ca l-a furat de undeva si probabil ca lemnul ii tinea loc,  de inel de dentitie, pentru ca prietenul nostru era extrem de mic, semn ca era si el copilul cuiva. 
Atunci m-am gandit, ca cineva din firma se va speria sigur, cand va auzi ca avem prieteni....rozatori printre noi. E drept ca mai avem rozatori in timpul meciurilor de fotbal, dar aceia rod seminte si nu in baie, ci la televizor. :))
Si uite asa mi-am zis eu sa-mi anunt...tribul, ca un chitz, chitz, ne-a invadat teritoriul. Nebuni din fire cum suntem, am asezat noi ipodul lui Jobs in baie ca sa-i cante o pisica prietenului nostru, poate asa il vom alunga. Cel putin asa ne-am gandit noi. Chitz, chitz insa nu avea de gand sa paraseasca baia noastra, semn ca era frumos si bine pe la noi.
Trebuie sa mentionez ca mi-a stat inima in loc, cand am dat prima data, nas in nas cu micutul nostru rozator. Apoi, mi-am zis ca nu trebuie sa-i arat prietenului nostru ca mi-e teama de el, ca altfel isi aduce sigur si surorile. Mai tarziu am descoperit ca micul blanos nu a venit singur, ci cu mama lui. Nici nu se putea altfel, doar nu implinise 18 ani. E clar ca nu puteam convietui cu totii in firma. Eram prea multi, in plus chitz, chitz-ul nostru nici nu avea de gand sa plateasca chirie, asa ca trebuia sa contactez o firma de deratizare, ca sa-mi duca blanosul la ....plimbare. 
Evident ca au fost cativa amici din firma, care s-au gandit sa-i intinda blanosului nostru o ...cursa asezonata cu bunatati gastronomice, insa micutul soarece nu a picat in plasa unor....amatori. Asa ca, era timpul sa-i sun pe cei, care sunt specialisti in...prins rozatoare. Era momentul sa inceapa marea deratizare
I-am facut noi poze micului blanos, ca sa avem amintire cu el si ne-am luat bye bye de la micul prieten. A doua zi au sosit baietii de la firma de deratizare, ca sa ne rezolve problema. Ca niste profesionisti, ne-au ajutat sa scapam de micul ...locator fraudulos. Blanosul nostru rozator era doar o amintire.
Daca ma voi mai confrunta cu ceva invazie de insecte,( sper sa nu fie cazul!!! ) cu siguranta ca voi apela la aceeasi firma, ca sa ma ajute cu dezinsectia.  
Stiu ca unii dintre micii mei indieni de la firma vor zice sa facem o..."romaneasca" si anume sa scapam de insecte cu diferite spray-uri si solutii, ce se gasesc in supermarketuri, dar eu stiu sigur ca dezinsectia rezolva marea problema. :) "

4 comentarii: