Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 24 ianuarie 2014

Printul si regatul de gheata!

A fost odata ca niciodata un print. Era un print mai neobisnuit, pentru ca traia intr-o casa...de gheata. Da, era un print al frigului.In ciuda acestui fapt, era o persoana calda, vesela, sociabila, atat de sociabila, incat si pinguinii i-au devenit prieteni. Nu va imaginati ca printul nostru era..."sarit de pe fix". Nu, deloc. Era doar un cunoscator al mai multor limbi: vorbea pe limba ursilor, a pinguinilor, a focilor.
Intr-una din zile, unul dintre prietenii sai, pinguinul, i-a adus un pliant. Era un pliant adus de vant tocmai din...Romania. Nu si-a dat seama in ce limba era scris pliantul, insa pana cand il vazu ursul Martinica. Era tocmai ursul adus in Antartica tocmai din Romania. Asa ca ursul nostru ii tradu printului  ce scria pe pliant.
Ce credeti ca era insemnat pe hartie? Nimeni? Nimic?
Ei bine, pe foaia de hartie batuta de ploi, vant, zapezi inca se mai putea zari clar: Aduna.ro. Ursul stia ca era un site. Asa ca printul nostru isi lua tableta, ca deh, dispunea de tehnologie chiar si in Antartica, si introdu adresa intr-un browser de internet. Cand, ce sa vezi? Era vorba despre o oferta incredibila. Zicea acolo ca primesti bani inapoi atunci cand faci cumparaturi prin Aduna.ro. Printul nostru avea nevoie de haine noi si groase pentru el si pentru prietenii sai...frigurosi; in plus ii trebuia si adidasi noi, ca sa poata strabate tot tinutul inghetat. De ce tot tinutul? Pai, printul nostru urma sa plece in concediu la Craiasa Zapezii, tocmai in Alaska. Drum lung pana acolo...
Asadar, printul nostru incepu a-si face cont pe site-ul www.aduna.ro. Evident ca ursul Martinica l-a ajutat la traducere. Il intreba printul nostru pe Martinica cati bani va primi inapoi, daca isi va face cumparaturile online prin intermediul ADUNA.ro. Iata raspunsul ursului:
"Printule, stii ca sunt bun la matematica, asa ca stai sa-ti calculez: deci procent din valoarea cumparaturii, minus TVA-ul ( care in Romanica e cam mare, 24%)  si minus cheltuielile de livrare, ca din Romania pana aici e cale lunga....Te alegi cu bani frumosi, printule."
Totul a fost extrem de simplu pentru printul nostru ,care a ales sa primeasca cashback-ul inapoi pe contul sau bancar. Printul nostru a beneficiat de superoferta ADUNA.ro, care este valabila 20 ianuarie – 3 februarie 2014, si astfel ca avea deja in cont 10 lei, fiind utilizator nou.
Dupa ce termina cumparaturile online, printul inchide tableta, multumit ca totusi in Romania a gasit o oferta avantajoasa. 
Ursul Martinica si printul nostru au raspandit vestea printre ceilalti prieteni ai regatului inghetat. 
A doua zi printul, mare amator de retele de socializare, raspandi vestea cea mare! Acum printul nostru multumit de produse achizitionate se indreapta spre Craiasa Zapezii, pentru care a cumparat un colier de la magazinele partenere ale site-ului ADUNA.ro.
Concediu placut, printule!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu