Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

luni, 14 aprilie 2014

“Primavara-i mai frumoasa in…”

Primavara, anotimpul iubirii. Atunci cand iarna isi asterne haina-n cui, totul incepe sa prinda viata. Dintr-odata cu totii incepem sa fim mai veseli, mai activi, sa purtam zilnic zambetul pe buze si sa fim mai optimisti. Primavara aduce culoare in viata noastra si aduce si multa iubire. Fiecare dintre noi isi retraieste povestea de iubire cu aceeasi actori sau cu actori diferiti in roluri principale, in tari si locuri fascinante.
Cat de frumos e sa iti iei iubitul/iubita de mana si sa admirati primavara de pe strazile Parisului. Poti privi cum lumea devine dintr-odata atat de mica, incat nu te poate atinge nimic, in timp ce tu atingi cerul de peTurnul Eiffel. Dintr-odata norii pufosi sunt la o aruncatura de brat.
Cred ca orice poveste de iubire, e gata sa fie rescrisa in Paris. Fiecare coltisor emana o parte din iubirea artistilor pentru arta. Poti sa descoperi ce inseamna arta de a iubi, poti privi cu admiratie la bratul iubitului/iubitei tale Arcul de Triumf, Catedrala Notre-Dame, muzeul Louvre cu vestita Gioconda, Biserica Sacre Coeur din Montmartre, Turnul Montparnasse,  Gradinile Tuilerie, Champs Elysees,Gradina Plantelor. 
Daca si tu vrei sa traiesti dragostea in Paris, poti sa-ti rezervi biletul de avion  pe http://www.blueairweb.com/destinatii/15_paris_%28beauvais%29 .

http://www.blueairweb.com/destinatii/15_paris_%28beauvais%29

Iubirea se poate trai la pas, o data ce calci strazile unui oras plin de multa istorie: Roma.Vei putea admira Palatul Vaticanului si te vei simti gladiator, in timp ce intri in arena Colloseumul-ului. Zborul tau catre istorie este tot mai aproape. Biletul tau de avion il gasesti la cel mai bun pret pe http://www.blueairweb.com/destinatii/18_roma.


http://www.blueairweb.com/destinatii/18_roma

Primavara se poarta iubirea si o data cu ea si destinatiile placute sufletului tau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu