Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 1 aprilie 2014

“Cat de importanti sunt pantofii in tinuta de primavara”

Primavara este intotdeauna anotimpul de trecere de la cizme la sandale, de la frig la cald. Ca si femeie primavara se vede intotdeauna mult mai bine de pe niste pantofi cu toc, cum ar fi acestia:

http://www.walkin-incaltaminte.ro/pantofi-cu-toc/465-pantofi-dama-din-piele-naturala-intoarsa-albastru.html#
O pereche de pantofi cu toc vor pune intotdeauna in evidenta feminitatea fiecareia dintre noi si se vor completa la tinuta pe care o abordam. Evident ca si pantofii cu toc trebuie asortati la o tinuta si purtati la ocazia potrivita. Cum ar fi sa alergi cu pantofi cu...toc? Ar fi cu siguranta un sport extrem pe care sunt unii il practica. E drept ca uneori trebuie sa alergi dupa autobuz si esti sus pe... toc, ca sa-l citez pe Marius Moga, insa atunci e o exceptie. :)
Pentru o plimbare alaturi de fiica mea as alege cu siguranta o pereche de balerini, cum ar fi acestia:

http://www.walkin-incaltaminte.ro/balerini/914-balerini-dama-piele-naturala-intoarsa-albastru.html#
 I-am gasit pe http://www.walkin-incaltaminte.ro/balerini/914-balerini-dama-piele-naturala-intoarsa-albastru.html# si mi-au placut extrem de mult, si s-ar preta la o o tinuta casual.
Ador pantofii cu toc, insa aceia ii voi purta la anumite evenimente, nici intr-un caz la plimbari lungi. :)
Primavara se poarta pantoful...comod, indiferent ca e cel cu platforma, cu toc sau pur si simplu, tip balerini.  Atunci cand zic primavara spun si tinute mai comode, mai putine haine, materiale usoare, subtiri, care nu se preteaza a fi asortate decat cu o pereche de pantofi, nici intr-un caz cu o pereche de cizme. Pantofii sport sau eleganti sunt usor de probat, de luat acasa si de plimbat apoi pe alei sau prin magazine. Gusturile nu se discuta, asa ca nu e de mirare de ce poate tu ai alege alte perechi de pantofi de pe: http://www.walkin-incaltaminte.ro/.


Ai de unde alege, in functie de culorile din garderoba ta, in functie de personalitatea si tinutele la care vrei sa le asortezi. In plus, preturile sunt chiar pentru toate buzunarele, mai mici, mai mari, mai pline sau mai goale. :) Sa pasesti spre ziua de maine, trebuie sa o faci incaltata fiind, cu o pereche de pantofi care sa-ti ofere incredere si forta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu