Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 8 aprilie 2014

“Ziua buna se incepe cu o cafea buna”

Dimineata este partea din zi, cand visele isi intra in stand by, cand incepem sa devenim activi. Ne trezim, ne intindem, zambim, ne gandim la ziua ce abia a inceput si ne propunem sa incheiem seara tot cu un...zambet. Orice dimineata perfecta incepe cu o...cafea buna. Ce bine e cand abia ai deschis ochisorii si deja simti cum te imbie mirosul de cafea sa te ridici din pat si sa savurezi o ceasca mare aromata!
Cum ar fi ca expresorul tau sa stie deja cum iti place cafeaua dimineata? Nu e un vis, e realitate, gratie celor de la Philips care au creat cafeaua sublima alaturi de expressoarele Saeco. 
Iata un expressor menit sa-ti faca ziua mai buna! Il gasesti pe http://www.philips.ro/c/saeco-espresso/granbaristo-espresor-automat-hd8966_01/prd/.

http://www.philips.ro/c/saeco-espresso/granbaristo-espresor-automat-hd8966_01/prd/

Acest expresor iti propune 16 specialitati de cafea si asta doar la o atingere de buton! Pentru ca expressorul tau  stie ce preferinta ai  in materie de cafea ( cu lapte sau fara lapte, cu spuma de lapte, fara spuma de lapte ) . Daca il inveti, expresorul tau va sti cum adora cafeaua  sotul tau, mama, tatal tau, mama si tatal sotului tau. Cafea pentru intreaga familie si nu oricum, ci la rang de arta! Asadar, poti sa stabilesti cafeaua în 6 profiluri de utilizator. Ca atare, nu va tot trebui sa-i intrebi pe fiecare ce cafea prefera. Apesi pe butonul profilului stabilit si de acolo incolo tu poti sa uiti de  inca o grija! Cei de la Philips mai bifeaza inca un lucru magnific: consumul de apă pentru ciclul  de racire al expressorului este mai redus cu până la 80%.



Ba mai mult de atat, expressorul se curata extrem de repede si de usor, in asa fel incat tu sa nu pierzi timpul. Saeco GranBaristo este singurul espressor automat care ofera un grup de preparare nou, revolutionar, care poate fi îndepartat cu un singur deget, facand curatarea chiar si mai simpla.
Pentru iubitorii de cafea, noile expressoare de la Philips sunt cu adevarat divine. 
Iata inca unul care iti fura ochii si pe care ti l-ai dori la tine in bucatarie este cu siguranta si acesta.

http://www.philips.ro/c/saeco-espresso/182487/cat/
Expressorul unui cappucino perfect il gasesti aici: http://www.philips.ro/c/saeco-espresso/182487/cat/.
Cu asemenea expressoare cafeaua nu poate fi decat perfecta, la fel ca si dimineata ta alaturi de ele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu