Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 3 aprilie 2014

“Cum poti aduce in casa primavara de afara”

Culoarea verde descrie cel mai bine ce inseamna primavara in jurul nostru. Atunci cand iarna isi asterne haina in cui, atunci cand zapada este inlocuita de ploaie, atunci cand soarele apare inca de dimineata si ne bate la geam nestingherit pe parcursul intregii zile, atunci categoric am trecut de la dardait si frig, la temperaturi ce se alineaza de partea pozitiva a termometrului.
Arunci o privire pe geam si vezi cum totul surande in jurul tau: pomnii sunt verzi de bucurie, iarba si-a schimbat si ea nuanta tot intr-un verde crud, iar florile timpurii de primavara isi etaleaza mandre, petalele colorate. 
Cum ar fi insa sa avem primavara...in fiecare zi in casa noastra indiferent de anotimp? Cu siguranta ca aceeasi intrebare si-au adresat-o si cei de la Art Deco Zone & Knox Design.


 Ei au si gasit raspunsurile si solutiile si s-au propus sa-ti ofere mereu acea clipa de bucurie, pe care o resimti atunci cand stii ca a venit primavara. Datorita lor primavara poate fi in casa ta, indiferent cate grade arata termometrul afara si indiferent daca afara ninge sau e frig. Ei iti amenajeaza spatiul de locuit in asa fel incat tu sa fii mereu optimist, cu zambetul pe buze si sa privesti viata in culorile primaverii. Arunca o privire pe http://www.artdecozone.ro/portofoliu/amenajari-case/ ca sa vezi cum au reusit sa transforme spatii banale, in locuri calde si prietenoase! Si sa-ti mai spun inca un secret, au avut la dispozitie si un buget de...criza. Asa ca merita toate laudele! Uite si tu ce inseamna daruire si profesionalism!






Cei de la Artdecozone.ro se ocupa de toate: proiectare, finisari, amenajari interioare, mobilier la comanda. Tot ce ai nevoie pentru ca spatiul tau, casa de locuit sau biroul de serviciu sa prinda viata si...culoare. As zice ca cei de la Artdecozone.ro sunt multifunctionali. Iti ofera toate serviciile de care ai nevoie, pentru ca tu sa simti cum e sa fie primavara in orice anotimp la tine acasa. Acum poti sa ai parte si de all inclusive pentru amenajarea casei, nu doar pentru concediul tau. Nu ma crezi? Uite aici: http://www.artdecozone.ro/servicii/amenajari-interioare-la-cheie/!
Nu-i asa ca e minunat?



Atat de minunat incat ai inceput si tu sa visezi la casa din povesti? Iti reamintesc ca visele pot deveni realitate, daca asta iti doresti. Casa visurilor poate fi chiar a ta! E timpul sa te trezesti zi de zi in casa mult dorita!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu