Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 4 aprilie 2014

“La miniPRIX, pantofii si hainele, costa cat martisoarele”

Primavara se numara...centimetrii de la pantofii cu toc. :) Cu siguranta ca primavara este anotimpul cand noi, femeile ne etalam feminitatea, ne asezam confortabil picioarele in pantofii cu toc sau balerinii si colindam in pasi de dans magazinele.
Daca vrei sa-i faci o bucurie unei femeie, cumpara-i o pereche de pantofi! Se va bucura ca un copil. Trebuie sa recunoastem ca ne place sa fim rasfatate. De foarte multe ori ne rasfatam si singure. Noi femeile, trebuie sa recunoastem ca nu ne cumparam articole vestimentare, incaltaminte pentru ca avem nevoie, ci pentru ca ne place. Asta e! Barbatii stiu cu siguranta acest lucru si incearca uneori sa ne faca pe plac!
Si primavara ne adora. Nu e de mirare de ce a venit anul acesta mai repede si de ce e gata sa ne lase sa scapam de gecile groase, dar si de cizme.
Ca orice femeie, pentru ca trebuie sa recunosc, la acest capitol nu fac exceptie, voi aduce ceva noutati primavara aceasta la colectia de pantofi. Am aruncat o privire pe www.miniprix.ro si am gasit la categoria pantofi, adica pe  https://www.miniprix.ro/produse/incaltaminte/pantofi, aceasta pereche care mi-a placut la nebunie!

https://www.miniprix.ro/produs/1085876/Pantofi-Mustang-cu-toc-inalt
Pentru plimbari lungi si dese alaturi de fiica mea, am ales aceasta pereche de balerini:

https://www.miniprix.ro/produs/1086182/Balerini-uni-Mustang
Cu siguranta ca vei gasi si tu o sumedie de balerini care sa-ti placa. Tot ce trebuie sa faci e sa arunci o privire pe https://www.miniprix.ro/produse/incaltaminte/balerini.
Pentru mine nu a fost greu sa ma decid asupra perechilor de incaltari care vor purta coroana acestei primaveri, pentru ca am stiut exact ce caut! E drept ca noi femeile uneori suntem cam nehotarate, insa cand stim ce ne dorim, alegerea e una usoara!
Uita-te si tu pe www.miniprix.ro! Vei gasi o multime de incaltari pe care sa le probezi si sa le porti incepand cu aceasta primavara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu