Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 8 aprilie 2014

“Un somn placut poate incepe cu un click”

De cate ori nu te-ai trezit dimineatat atat de prost dispus si cu dureri asa de mari de spate, incat ti-ai spus ca de maine seara mai bine dormi pe...fan decat pe salteaua ta? Probabil ca de atat de multe ori, incat incat visezi la salteaua care sa-ti ofere un somn placut si odhinitor pe tot parcusul noptii. Daca citesti acest articol, inseamna ca ai ajuns exact unde trebuie. 
Cei de la Salterra sunt partenerii de incredere pentru un somn usor! De acum inainte grija pentru somnul tau o au ei, cei mai buni in saltele: Salterra. Ei au creat pentru tine cele mai bune si sublime saltele. 
Sa te trezesti cu zambetul pe buze nu e un vis, e o realitate! Cei de la Salterra stiu cat de importanta este odihna ta, asa ca iti ofera o gama variata de saltele,perne cu memorie, pilote, paturi, canapele. Tot ce ai nevoie ca sa lenevesti cat mai mult si confortabil in pat.
Visele tale vor fi doar frumoase, o data ce vei dormi pe aceasta saltea!

http://www.salterra.ro/saltele-din-spuma-cu-memorie/62-saltea-argento-memory4-sleep-confort-21cm.html
Salteaua cu memorie Argento combina tratamentul inovativ antibacterian, bazat pe capsule de argint cu senzatia matasoasa la atingerea materialului oferita de ultimele tehnologii cu silicon. In plus, nu conteaza in ce pozitie dormi, somnul tau va fi la fel de relaxant si odihnitor. Visele vor deveni dintr-o data frumoase, iar corpul tau iti va multumi pentru ca i-ai oferit o experienta placuta in timpul noptii.
Diminetile tale vor incepe mereu cu zambetul pe buze! Si nu doar ale tale, ci si ale copilului tau.
Stim cat de jucausi sunt copiii si cat de mult se dezvelesc. Ei bine, tu te poti asigura ca se va trezi ....invelit, folosind sacul de dormit de la Salterra.  Si nu orice fel de sac, ci acesta.

http://www.salterra.ro/perne-pilote-sac-de-dormit/228-sac-de-dormit-natura-bambus-40x80cm.html
Ce are atat de special acest sac? Este confenctionat din bambus, ii permite piticului tau sa se miste si in plus ii va asigura si o temperatura constanta pe tot parcusul noptii! Sacul de dormit de la Salterra il gasesti aici
De acum inainte somnul odihnitor  pentru tine si piticul tau e la un click distanta, pe http://www.salterra.ro/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu