Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 17 aprilie 2014

“Chiar si natura sarbatoreste iubirea”

Ce frumos e sa te trezesti dimineata si sa vezi cum  razele soarelui iti bat in geam si te cheama la o plimbare. Dintr-o data zambesti si nu stii de ce. Nu-ti aduci aminte sa fii visat ceva frumos, insa stii sigur ca ceea ce vezi pe geam nu e un vis, e vara! 
Vara se vrea a fi petrecuta intotdeauna la malul unei mari, indiferent cum s-o numi ea. Atata timp cat nisipul este fin, fierbinte, nici nu mai conteaza pe care continent esti. 
Sunt indragostita de vara. Ador caldura dogoritoare. Imi place sa stau cu orele in natura, la malul marii, sa las soarele sa-mi incalzeasca fiecare participa neacoperita. Briza marii te imbie sa te arunci in bratele albastre ale imensitatii, ca te racoresti.
Ca orice femeie, ador sa celebrez inceputul verii cu un nou costum de baie. Acum am aruncat privirea pe unul deosebit. Imi place la nebunie. Acesta este!

http://www.sevensins.ro/costume-de-baie-femei/marko/kostium-monique-m-099-czarno-waniliowy-40/
Iti fura cu adevarat ochii. Si l-am gasit si la un pret bun pe http://www.sevensins.ro/costume-de-baie-femei/marko/kostium-monique-m-099-czarno-waniliowy-40/.
Cum vara trebuie sa ai macar 2 costume de baie in dotare, mie mi-ar placea sa-l am si pe acesta.

http://www.sevensins.ro/costume-de-baie-femei/marko/virginia-pink/
E acum la un super pret pe http://www.sevensins.ro/costume-de-baie-femei/marko/virginia-pink/. Arunca si tu o privire, poate e chiar marimea ta.
Nu e de mirare daca voi intoarce toate privirile. Aceste costume de baie merita sa fie admirate si invidiate. Soarele te va iubi din ce in ce mai mult, iar tu iti vei dori sa te scalzi in marea calda si primitoare.
Cu asemenea costume de vara, natura nu poate decat sa fie iubitoare si sa lase soarele sa ne mangaie pielea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu