Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 2 aprilie 2014

“Bijuteriile imi aduc primavara in garderoba”

Primavara este mereu anotimpul in care totul capata viata. Totul se trezeste din somnul amortit de iarna si incepe sa zambeasca. O data cu minunatia naturii si noi revenim la viata, una activa. Iesim din barloagele noastre si incepem sa afisam zambete de...primavara. Starea de spirit ni se schimba si incepem sa sclipim, precum pietrele cerceilor pe care ii atarnam in urechi, cum ar fi acestia:

http://byalya.com/cercei/295-cercei-diamond-fringe.html

Incepem sa ne scoatem din garderoba hainele colorate, subtiri si sa le asortam cu incaltamintea de primavara. La orice tinuta accesoriile sunt obligatorii. Ele pun in evidenta trasaturile noastre, dar aduc completare tinutei.
Alaturi de acest colier
http://byalya.com/coliere/327-colier-knitted-diamonds.html
tinuta ta incepe sa reflecte optimism. Brusc te transformi intr-o mica printesa, care straluceste fara sa se fi maritat cu vreun print. 
Orice tinuta indiferent ca e vorba de una sport, casual, office sau de gala trebuie accesorizata. Poti sa accesorizezi tinuta ta cu un colier pe care-l gasesti aici http://byalya.com/6-coliere, cu o pereche de cercei , cu multe bratari . Pe http://byalya.com/ gasesti tot ce ai nevoie pentru ca transformarea ta fizica sa fie accesorizata corespunzator si sa creeze un efect de ...wow! 


Cu asemenea accesorii tinuta ta se va transforma dintr-una banala intr-una de "copiat", coafura ta va fi pusa in valoare, iar machiajul va fi scos in evidenta de stralucirea pe care o porti la gat sau in urechi. Cum totul e deja aranjat, balul primaverii poate incepe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu