Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 4 aprilie 2014

“Relaxeaza-te in deplasare, casa ta e in siguranta”

Preventia este cu siguranta cea mai buna metoda de intampinare a neprevazutului. Decat sa fii surprins intr-un mod neplacut, mai bine  te asiguri ca ai luat toate masurile pentru ca acest lucru sa nu se intampla. Despre ce vorbesc? Pai despre locul in care dormi, te relaxezi, lucrezi, iti desfasori activitatea. Poate sa fie casa sau afacerea ta.
Trebuie sa recunoastem ca traim intr-un climat al unui secol, in care nesiguranta, incertitudinea si nesimtirea troneaza. La cine sau la ce ma gandesc? La cei care deschid usa casei tale, fara a avea cheile necesare sau fara a primi acordul tau. Acestia sunt hotii de locuinte sau de masini.
Trebuie sa recunosc ca de foarte multe ori au si motive intemeiate sa o faca, mai ales daca nu-i deranjeaza nimeni. Cum afla hotii cand esti plecat in concediu? Pai, de pe retelele de socializare. :) Sunt foarte multi care se lauda ca sunt prin diferite destinatii exotice, prilej perfect pentru ca spargatorul de locuinta sa-si faca de cap si sa actioneze fara jena. Cum ar fi insa, ca tu sa te asiguri ca atunci cand vei pleca in concediu, nimeni nu va intra nepoftit in casa ta?
Simplu! Apelezi cu incredere la sisteme inteligente de monitorizare a locuintei cum ar fi monitorizarea Gps oferita de Ultramaster. Ce presupune acest sistem? Uita-te aici: http://www.ultramaster.ro/monitorizare-gps-flota.html. Da, da nu doar casa ta va fi in siguranta, ci si masina din dotare. Vei putea sa stii in timp real daca cineva incearca sa isi atribuie bunurile tale personale, fara sa-ti fi cerut voie. :) 
Nu-i asa, ca poti sa dormi in siguranta, avandu-i ca parteneri pe cei de la Master Security




Daca tot traim intr-o era a tehnologiei, de ce sa nu ne folosim de ea pentru ca sa ne simtim in siguranta, chiar si atunci cand suntem departe de casa! Pentru acest lucru merita sa ne instalam kitul de alarma wireless, adica acesta:

http://www.ultramaster.ro/sistem-alarma-wireless-jk-06-en.html 

Este oferit tot de cei de la Master Security si il gasesti accesand http://www.ultramaster.ro/sistem-alarma-wireless-jk-06-en.html. Daca te grabesti, inca il mai prinzi in promotie!
Acest kit de alarma wireless este de fapt sistemul de alarma fara fir si este menit sa-ti mentina securizata casa, biroul, magazinul pe care-l detii. Pare pompos ce ti-am spus si probabil ca te gandesti ca vei avea de scos bani din buzunar si pentru montarea acestuia. E timpul sa stergi acest gand de pe lista, pentru ca sistemul de alarma fara fir  e genul de sistem  care-l poti monta si singur, fiind usor de instalat. Kitul alarma wireless dispune de o multime de detectori si controlere, are autonomie mare a detectorilor si in plus foloseste baterii alcaline obisnuite, asa ca nu trebuie sa scoti multi bani din buzunar pentru functionarea sistemului.
Ca iti vine sa crezi sau nu, autonomia detectorilor poate fi chiar si de un 1 an!
O data ce ti-ai montat kitul de alarma wireless poti sa scapi de grija hotilor si poti sa te relaxezi in concediu. Casa sau afacerea ta va fi in siguranta impreuna cu echipamentele de la Master Security!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu