Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 1 aprilie 2014

“Daca ziua ar avea 48 de ore …”

Timpul uneori se dilata, alteori se comprima. De foarte multe ori avem impresia ca nu ne ajunge timpul ca sa putem sa finalizam tot ce ne-am propus. Cum ar fi insa, daca am avea la dispozitie o zi cu...48 de ore? :) Suna bine, nu-i asa? In 48 de ore as putea sa ajung pana la capatul pamantului si vad cat de fierbinte este Soarele. Insa in 48 de ore as putea sa ajung cu siguranta pe un taram insorit, ca sa simt briza de mare, sa ma las mangaita de razele Soarelui, sa alerg pe nisip alaturi de fiica si sotul meu, sa privesc rasaritul si sa-mi aduc aminte ca in urmatoarele 48 de ore, el, Soarele va fi tot pe cer.Nimic nu mi-ar umbrii cea mai lunga zi din an!
Dupa ce m-as lasa mangaiata de Soare si de valurile marii, as putea sa ma las ingropata in nisipul cald, si  sa ma las dezmierdata de adierea unui vant de vara. As sta sub un palmier, as admira orizontul nesfarsit, as privi zambetul fiicei mele si as savura un cocktail tropical.
Unde as fi? Cu siguranta in ... Bali! 48 de ore nu as dormi, ar fi pacat sa irosesc acele clipe lasandu-ma condusa intr-o lume unde totul e permis. M-as uita la acest minunat ceas , pe care l-am gasit pe http://www.watchshop.ro/ceasuri-de-dama/tissot/t-sport-t048-217-17-017-00-t-race-chronograph-white/

http://www.watchshop.ro/ceasuri-de-dama/tissot/t-sport-t048-217-17-017-00-t-race-chronograph-white/


si mi-as aduce aminte ca urmatoarele 48 de ore sunt pretioase, atat de pretioase incat as savura fiecare minut afisat! M-as plimba cu barca, as incerca tot felul de specialitati gastronomice locale, as privi de sus paradisul albastru la bordul unui avion de agrement.
Nimic nu ar fi prea putin, prea intens sau prea stralucitor sa admir clipele ce se scurg prin manosele acestui minunat ceas.
http://www.watchshop.ro/ceasuri-de-dama/bruno-sohnle/fenna-17-12113-251/

Il poti avea si tu comandandu-l de pe http://www.watchshop.ro/ceasuri-de-dama/bruno-sohnle/fenna-17-12113-251. Pe http://www.watchshop.ro/ ai o diversitate de ceasuri, care se opri pentru ca timpul sa fie cat mai minunat!
 Daca ziua ar avea 48 de ore, iar eu as fi in... Bali, as incerca sa opresc ceasul, iar apoi as sta sa-l privesc si sa-l hipnotizez cu spendloarea din jurul meu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu