Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

sâmbătă, 5 aprilie 2014

“Bijuteria potrivita pentru o seara de primavara”

Bijuteriile fac parte din viata unei femei. Atunci cand vrei sa faci ziua mai buna unei femei, ofere-i ceva...stralucitor de purtat in urechi, pe deget sau la gat. :) Nu trebuie sa fie o piatra scumpa, important e sa se potriveasca caracterului acelei femei.
Ca orice femeie si eu ador bijuteriile. Imi place sa le port zilnic, imi place sa le schimb in functie de evenimentul la care urmeaza sa particip, dar si in functie de tinuta.
M-am decis sa-mi reinnoiesc colectia de bijuterii la inceput de primavara, asa ca am aruncat o privire pe www.regalgold.ro. Am gasit cateva bijuterii care mi-au placut extrem de mult si alaturi de care voi straluci primavara aceasta. Ce mi-am ales?
Pentru inceput aceasta pereche de cercei din argint.
http://www.regalgold.ro/cumpara/cercei-din-argint-si-carneol-vintage-style-collection-e447sh-7755370
I-am gasit pe http://www.regalgold.ro/cumpara/cercei-din-argint-si-carneol-vintage-style-collection-e447sh-7755370. Nu puteam sa nu aleg un colier, dar si un inel care sa se asorteze cu cerceii de mai sus si cu o tinuta de primavara. M-am decis cu greu, insa in cele din urma am adjudecat acest colier!

http://www.regalgold.ro/cumpara/colier-argint-granat-p638-7755470
E din argint, e extrem de elegant si l-am gasit aici!Inelul vine si el in completarea colierului si a perechii de cercei. L-am adjudecat pe acesta!

http://www.regalgold.ro/cumpara/colier-argint-granat-p638-7755470
Ce bine completeaza aceste bijuterii din argint o tinuta de primavara, cum ar fi cea cmpusa dintr-o pereche de pantaloni, un sacou, o pereche de balerini. Si soarele va fi cu "ochii" si razele sale pe bijuteriile mele, gata sa le arata tuturor cat de minunate sunt!
Sunt atat de multe bijuterii pe Regalgold.ro, incat cu greu te poti decide. Ai vrea sa le cumperi pe toate, la cat sunt de frumoase. Poti sa alegi tot ce-ti doresti, tot ce ti se potriveste si tot ce ti-ai dori sa porti primavara aceasta. Merita sa stralucesti si sa imprastii mii de zambete.Primavara aceasta tu esti regina fiecarei zile insorite!

3 comentarii: