Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

miercuri, 13 noiembrie 2013

#Puritate

Puritate? Un cuvant atat de melodios, care ma duce cu gandul la rochie de mireasa si la bebelusi. Atunci cand se naste un copil, el umple de bucurie si fericire viata oricarui adult, fie din postura de parinte, fie din postura de bunic. E suficient sa-ti privesti bebelusul in ochi, ca sa vezi puritatea ideala. Ochii mari, albastri, plini de lacrimi, ce te urmesc la fiecare pas, care iti copiaza fiecare miscare si care schiteaza bucuria maxima, asta inseamna adevarata puritate. S-a intamplat de multe ori sa ma trezesc extrem de obosita, dormind tot cate 2 ore, insa cand mi-am ridicat capul de pe perna si am pasit spre patutul fetitei mele, am zarit ochii plini de bucuria revederii. Aceasta imagine m-a determinat si pe mine sa zambesc, sa uit ca am dormit putin si ca as da cam orice sa mai dorm inca vreo cateva ore. Privirea pura din ochii copilului tau este o imagine rara, pe care nu o poate intelege decat o mama. Indiferent cat de obosita, suparata sau prost dispusa esti, atunci cand privesti zambetul pur din ochii copilului tau, totul dispare. Dintr-odata apare soarele pe chipul tau, pe geamul apartamentului tau si esti gata sa muti muntii din loc, daca trebuie.
Puritatea vazuta prin ochii copilului tau este cel mai frumos piesaj pe care il poti vedea si care te poate suprinde in fiecare clipa. Nu ai nevoie de aparat de fotografiat, ca sa poti surprinde aceasta imagine. Pur si simplu iti este proiectata in suflet si o porti mereu cu tine, indiferent care este destinatia ta.
De fiecare data adormi cu gandul la aceasta puritate magica, care iti ofera atat de multa forta, incat te gandesti ca ai vrea sa nu pui capul pe perna si sa dormi, ci sa stai cu capul pe marginea patutului copilului tau ca sa o poti zari non-stop. Acea privire minunata iti patrunde prin ochii tai si ramane adanc proiectata in suflet, pentru totdeauna. Este cea care iti da aripi sa zbori din pat ca un fulg de nea, este cea pentru care astepti zorii zilei, este cea pentru care astepti sosirea noptii.
Limpezimea pe care o suprinzi privind ochii copilului tau este greu de suprins atat de clar in fotografii. Parca nu exista aparat atat de performant, care sa suprinda emotia din spatele fotografiei. Ar trebui ca fotografia ideala sa suprinda miscarea, emotia si puritatea ochilor.
Sa exprimi puritatea in cuvinte, poate fi o adevarata aventura, insa tu poti sa exprimi puritatea prin fotografie. Începând cu data de 11 noiembrie, s-a dat start concursului " Ce inseamna #puritate?” pe Instagram. Sponsorul concursului: Aqua Carpatica
Ar fi minunat ca tu sa completezi cu imagini provocarea de astazi!
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu