Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 21 noiembrie 2013

Haine curate la o...atingere de buton!

Am auzit de atatea ori: " nu am timp". De fiecare data am spus si am repetat: daca stii sa-ti gestionezi timpul, vei reusi sa faci tot ce-ti doresti sau ce-ti propui. Ca si mama, timpul uneori e scurt. Nu-mi dau seama cum trec orele si constat ca e deja timpul sa facem baita de seara. :)
Asa ca peste zi, trebuie sa-mi gestionez cat mai bine timpul, pentru ca sa ajung sa le fac chiar pe toate: intretinerea casei, cumparaturi si evident spalarea si calcarea rufelor. Toate necesita timp. Daca nu stii sa-ti gestionezi timpul intr-un mod cat mai inteligent, te vei trezi cu rufe nespalate, fara mancare gatita, cu frigiderul gol si cu dulapul plin de haine sifonate. Asa ca, eu inca de cand ma trezesc de dimineata imi organizez timpul: incep prin a ma ocupa de buburuza mea, ea este prioritara. Apoi bag rapid hainele la spalat. De cele mai multe ori folosesc programul "bumbac" pentru masina de spalat, care ma ajuta sa spal rufele la temperaturi inalte. Uneori nu reusesc sa setez atat de rapid programul, si aman inceperea ciclcului de spalare, pentru ca pitica mea are nevoie de mine. Insa masina de spalat de la Indesit, Innex mi-ar fi de un real folos, pentru ca m-ar determina sa pornesc ciclul de spalare al rufelor in doar...2 secunde. Si nu e doar o vorba, e  realitate! E simplu ca buna-ziua, cum spune o vorba: o apasare, 2 secunde si a inceput programul "bumbac". Asa ca eu voi putea sa trec la celelalte activitati de managament al casei: sa mangai covoarele cu aspiratorul, sa fac masaj mobilei si sa dau stralucirea intregii case. :)
De fiecare data cand pitica mea doarme, pregatesc meniul gastronomic pentru masa de amiaza, pe care o servesc cu sotul meu, si apoi pot sa ma ocup si de flori. :) Dupa ce am reusit sa-mi indeplinesc sarcinile pot sa ma relaxez.
Apropo de fetita mea, atunci cand va creste, va fi extrem de simplu sa se joace intr-un mod placut cu...masina de spalat. Va apasa ea butonul, care-i va aduce in dulap...haine curate, ma refer la masina de spalat de la Innex. Se va distra de minune, cand va stii ca ea si masina de spalat de la Indesit, fac hainele sa zambeasca de...curatenie. :)
In asa mod, joaca se va combina cu munca si toata lumea va fi extrem de incantata!
Dupa atata treaba, seara se va incheia cu o baita, cu un somn dulce pentru printesa mea si cu un serial pentru mine si sotul meu! 

2 comentarii: