Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

duminică, 3 noiembrie 2013

Alege-l pe Killer King!

A fost odata ca niciodata o regina pe numele ei, Katy Perry. O adevarata Killer Queen! Pe oriunde mergea, frangea toate inimile cu aparitiile ei. Nu era de mirare, pentru ca trupul ei senzual o ajuta sa intoarca toate privirile. Mai mult decat atat, avea si o voce suava. Toti cei care o auzeau cantand, ramaneau placut surprinsi. Da, Killer Queen era o adevarata diva a notelor muzicale. Intr-o zi, regina, uitandu-se in buletin, s-a gandit ca ar fi cazul sa se aseze la casa ei si sa-si gaseasca jumatatea ei, pe Killer King! Astfel ca m-a chemat pe mine, sfatuitoarea ei, si mi-a dat ca sarcina sa-i gasesc barbatul, alaturi de care sa-si petreaca tot restul vietii.
Am luat eu laptopul, am pornit retelele de socializare si am inceput sa selectez barbatii, care s-ar potrivi gusuturilor reginei mele. Trebuia sa gasesc un barbat inalt, cu trup lucrat...evident la sala, care sa aiba ochii albastri si sa iubeasca si muzica. Regina mea, dorea sa inregistreze si un album cu viitorul ei sot, album pe care urma sa-l faca cadou la nunta ei. Si m-am apucat eu sa dau anunt pe retelele de socializare. Multi petitori si doritori. A urmat apoi selectia. I-am chemat la curtea reginei pentru a-i cunoaste si pentru a-mi cunoaste regina. Desi am specificat clar criteriile de selectie, au sosit si barbati, care erau trecuti de prima tinerete, dar care isi doreau sa devina Killer King. Acestia au si plecat, la fel de repede cum au si sosit la curtea reginei. M-am gandit eu sa-i provoc pe pretendenti, la cateva probe de foc, ca sa vad cine merita cu adevarat sa doarma in patul reginei. Asa ca a venit prima proba: cei 30 de aspiranti ( caci atatia au mai ramas, dupa prima selectie,cea vizuala ) trebuiau sa creeze cum stiau ei mai bine, un parfum din Celosia, planta pe care o adora regina. Katy Perry, regina, avea la palatul ei o gradina enorma doar cu Celosia. 
Asa a inceput goana dupa cules de Celosia. Barbatii alergau, ca la 100 metri garduri, unul peste celalalt, doar doar sa ajunga primii in gradina cu planta minunata. Multi s-au impiedicat pe drum si putini au reusit sa ajunga, fara maini rupte la locul de crestere a plantei. Dupa ce au cules planta preferata a reginei, pretendentii au dat goana in laboratorul pus la dispozitie, la curtea regala, pentru a reusi sa creeze esenta parfum. Unul dintre pretendenti era un chimist desavarsit, ba chiar el a creat majoritatea parfumurilor de pe https://www.parfumsiculoare.ro/noutati-parfumuri. Dupa cateva ore, de experimente, doar 5 au reusit sa treaca prima proba. Acestia au mers mai departe si erau la 2 pasi de castigarea titlului de Killer King. 
A urmat a doua proba. O proba gastronomica. Regina prefera prajiturile cu fructe de padure. Asa ca, a doua proba a fost una gastronomica. Cei 5 ramasi in competitie trebuiau sa pregateasca un tort gustuos si extrem de aspectuos. Tortul urma sa fie conservat si servit la nunta reginei. Proba a avut si ea, un deadline: 3 ore. Dupa ce timpul alocat a luat sfarsit, au fost prezentate creatiile gastronomice reginei. Toti concurentii au pregatit torturi inalte, extrem de aspectuoase. Din pacate 3 dintre concurenti, nu au luat in calcul si echilibrul tortului, asa ca au fost eliminati din competitie, pentru ca torturile lor s-au rasturnat. Cei 2 ramasi in cursa pentru inima reginei au pregatit 2 torturi minunate: unul avea forma de curte regala, iar al doilea avea ca si tematica, Craciunul. Regina a fost incantata de aspectul si de gustul ambelor torturi, asa ca a urmat ultima proba, cea care avea sa decida cine este adevaratul Killer King!
Cea de-a treia proba era cea muzicala. Insa una neobisnuita. Pentru ca, cei 2 concurenti, trebuiau sa cante o melodie proprie, in timp ce mancau bomboane cu esenta de praline. Cel care reusea sa cante cel mai bine si la care cuvintele erau descifrabile, era castigatorul. Dupa 7 minute, a ramas doar unul: cel care a reusit sa treaca cu brio toate cele 3 probe, si cel care avea onoarea de a dormi in noaptea aceea in palatul regal. Acela era Killer King!
Regina a fost extrem de incantata de barbatul, care a reusit sa lupte pentru ea si a devenit jumatatea ei. 
A treia zi a urmat nunta regala, una in care au fost invitati artisti muzicali de seama. De ce a treia zi? Pentru ca, a doua zi regina a avut multa treaba, sa inregistreze un album muzical cu viitorul ei rege. :)
Acum cei doi regi au plecat in drum spre Bali, acolo unde isi sarbatori luna de miere.
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu